Annonce
Vanløse

Italienske racercykler skal støtte syge børn

Annonce

Cykelexperten på Slotsherrensvej har doneret spritnye Bianchi-racercykler til Team Rynkeby Vestegnen, som cykler til fordel for syge børn.

»Den passer perfekt - er det også muligt at få monteret en cykelcomputer?«

Der var aktivitet efter normal lukketid hos Cykelexperten på Slotsherrensvej i onsdags. 51 ryttere fra Team Rynkeby Vestegnen kiggede nemlig forbi for at få udleveret de uundværlige Bianchi-racercykler, som skal bruges i træningsøjemed og på sommerens tur til Paris.

Team Rynkebys primære formål er at indsamle penge til børn med kritiske sygdomme og deres familier. De penge, som Team Rynkeby indsamler, går i Danmark ubeskåret til to organisationer: Børnecancerfonden og Børnelungefonden. I 2018 modtog Børnecancerfonden og Børnelungefonden i Danmark i alt kr. 29,4 millioner fra Team Rynkeby.

»Vi bakker op om Team Rynkeby, fordi der er tale om en god sag. Rytterne får lov til at gøre det hårde arbejde – nemlig at skaffe sponsorer samt træde i pedalerne i al slags vejr. Mine ansatte og jeg servicerer dem gerne med vores viden og håndværk,« siger Brian Jespersen, der har haft cykelforretning i 15 år - først i Glostrup, nu Cykelexperten i Vanløse.

»Det er en fornøjelse at opleve den passion, Team Rynkeby-rytterne kommer med, og de gør altså også noget godt for sig selv. Cykling fremmer folkesundheden. Jo flere ryttere vi får ud på landevejene, desto bedre,« siger Brian Jespersen.

Snart i form

Blandt de 51 ryttere på Team Rynkeby Vestegnen er 36-årige Michael Tannis Beck, som bor i Vanløse.

»Jeg sendte en motiveret ansøgning i august, og heldigvis blev jeg udtaget til det her nye hold. Stemningen og fællesskabet er allerede i top. Og vi vil knokle for at gøre en forskel,« siger Michael Tannis Beck, der selv betaler i omegnen af kr. 20.000 for at være rynke-rytter anno 2019.

Slut med undskyldninger

Deltagerbetalingen dækker blandt andet udgifterne til Bianchi-racercyklen, cykeltøj, hoteller og mad. Desuden kan der komme ekstra udgifter – eksempelvis til yderligere udstyr såsom en cykelcomputer.

Team Rynkeby Vestegnen spinner p.t. en gang om ugen, og holdet har været i gang i et par måneder. Der er imidlertid lang vej endnu, før formen er på plads til de syv etaper mod Paris.

»Det er en proces, og vi bygger stille og roligt på. Nu da vi har fået udleveret vores racercykler, er der ikke mange undskyldninger tilbage – vi skal for alvor testes, og vi når vel omkring 3.000 træningskilometer inden afgang,« siger Michael Tannis Beck.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vanløse

Sommercamp på Asfalten i uge 28

KøbenhavnLIV

Pizza & Sandwich X er bedst

Vanløse

Marinela løber til fordel for indlagte børn

Vanløse

Damhuskroen bliver til Old Irish Pub

Annonce