Annonce
Vanløse

Jette Hill Ludvigsen: Jeg er ked af den udvikling, Vanløse er gået igennem

Jette Hill Ludvigsen. Foto. Privat

- Fra få år tilbage var Vanløse en bydel med alle muligheder for at udvikle et sundt og godt nærmiljø. Men nu står Vanløse tilbage med et konkursramt center (på tvangsauktion, red), Burger King og Dominos pizza, i det der kunne have været en levende biograf og et blomstrende kulturhus. Så galt kan det gå, når alt for mange mundhugges fremfor, at stå sammen og udvikle i stærkt fællesskab og konstruktiv dialog. Trist for Vanløse, skriver Jette Hill Ludvigsen i en Facebook opdatering på Facebook, efter det er offentliggjort, at Kronen ryger på tvangsauktion.

Allerede tilbage i november udtalte hun i en artikel der handlede om, at hun efter 19 år lukkede sin forretning, Livsstil og rykkede den til Hellerup:

- Min forretning er pakket ind i fastfood-kæder. Måske nærer det andre og ikke mig, og jeg har bare fået nok. Alle de drømme og visioner jeg havde omkring Vanløse, tror jeg ikke på mere.'

Annonce

Og offentliggørelsen af tvangsauktionen har blot bekræftet hende i, at lukningen af tøjbutikken, Livsstil, var den rigtige beslutning.

- Jeg har lagt al aktivitet for udvikling ned på grund af den udvikling som Vanløse Bydel har været igennem de seneste mange, hvilket også er derfor jeg har flyttet min forretning til Hellerup, siger hun da vi spørger ind baggrunden for hendes Facebook opdatering.

Kort om tvangsauktionen

Efter at have eksisteret i lidt mere end tre år er shoppingcentret, Kronen, sat på tvangsauktion. Centret har haft en hård medfart, da det allerede tilbage i februar 2020, blev erklæret konkurs. Og nu er det sat på tvangsauktion.

Hvis du skulle have lyst til at købe centret, skal du have omkring 1.3 milliarder (den offentlige værdi, red) med i håndtasken, når shoppingcenteret kommer under hammeren ved Retten på Frederiksberg 29. april.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce