Annonce
Jul i Vanløse

Julie samler ind til pressede familier for fjerde år i træk

Julie Bidstrup midt i de mange poser legetøj. Foto. Bidsart
For fjerde år i træk indsamler Julie Bidsstrup legetøj til pressede familier i Vanløse i sit galleri, Bidsart.

Hvis du nogle gange funderer over, hvor Julemandens lager befinder sig, så skal du ikke tænke længere. Det gemmer sig nemlig for fjerde år i træk i Galleri Bidsart, når den store årlige legetøjsindsamling går i gang.

Det er blevet en tradition for galleristen Julie Bidstrup, at bruge december måned til at samle legesager sammen. Egentlig startede ideen, da galleriet var helt nyt.

- Vi kunne jo ligeså godt bruge pladsen på noget, siger Indehaver af Galleri Bidsart, Julie Bidstrup.

Ideen er, at man samler brugt legetøj ind og gør dem til værdifulde julegaver for pressede familier. Og konceptet er simpelt. Har du noget legetøj liggende, du ikke bruger, kan du komme forbi galleriet i den første uge af december (1.dec - 5. dec) og aflevere det. Julie og hendes hjælpere går herefter i gang med at sortere og lave fine pakker, der efterfølgende kan afhentes af børnefamilier, der har det lidt trængt.


Det hele bunder ud i, at vi skal kunne give så mange børn som muligt en god jul, og så gør det ikke noget at dagene bliver lidt længere. Min jul bliver også bedre af at vi har gjort det her.

Julie Bidstrup


Sidste år nåede Julie og hendes hjælpere faktisk at uddele over 500 pakker.

- I år, mere end nogensinde før, er der familier, der har brug for en håndsrækning, så det bliver spændende at se om vi overhovedet kan være i galleriet, griner Julie der slårt fast, at der i år selvfølgelig tages højde for covid-19, ved at alt legetøj lægges i karantæne i 3 dage før pakning og 3 dage før aflevering.

Hun har dog på intet tidspunkt fortrudt.

- Mange af mine malerier handler om mennesker, der har brug for et lyspunkt i livet. Alle mennesker kan engang imellem have brug for en hjælpende hånd. Det hele bunder ud i, at vi skal kunne give så mange børn som muligt en god jul, og så gør det ikke noget at dagene bliver lidt længere. Min jul bliver også bedre af at vi har gjort det her, siger Juklie afsluttende og smiler.

Galleri Bidsart ligger på Jernbane Alle 94.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Fornuftsægteskab giver mere liv på Asfalten

Corona

Pop-up testcenter åbner på Ålekistevej

Annonce