Annonce
Vanløse

Køb lokalt på sorte fredag

Annonce

Fredag 29. november er det Black Friday. Sort fredag. Et amerikansk fænomen, der angiveligt stammer fra dengang, man fredagen efter thanksgiving havde åbent igen, og hvor vejene ind til storbyerne var sorte af biler. Dagen er også betegnelsen for starten på julehandlen, og danske butikker og ikke mindst forbrugere har i den grad taget traditionen til sig. Butikkerne har længe åbent, og man står gerne i kø i flere timer for at få en vaskemaskine eller en ny vinterfrakke til halv pris.

Er det for meget? Burde man holde sig for øjnene med tunnelsyn og gå forbi samtlige fristende butikker og centre og give pengene til en hjemløs eller bare ikke bruge nogen. Melde sig til et buy-nothing arrangement på Facebook, se finalen i Vild med dans, tage til julefrokost eller slet ikke noget.

De fleste butikker gør meget ud af dagen med både tilbud og ekstra personale, så køerne ikke bliver for lange. Det kan man undgå ved at handle på de mange netbutikker, der allerede før selve fredagen frister med Black Friday.

Men her på Vanløse Bladet vil vi gerne komme med en opfordring: Hvis du rider med på Black Friday-bølgen, så brug de mange fine lokale butikker i dit område. Måske møder du din søde nabo og I får lyst til et lille glas på en af de mange - ingen nævnt, ingen glemt - hyggelige caféer i Vanløse. Det oplever man i hvert fald ikke på nettet- og så får du også de fleste steder fremragende service og nærvær i butikkerne, så husk det nu:

Hvis du vil have lokale butikker og cafeer i morgen, så brug dem i dag.

#Fællesskab #køblokalt# hvisduvilhavelokalebutikkerimorgensåbrugdemidag

#huskogsåhamdenhjemløsemedhusforbiavisen

Annonce
Annonce
Vanløse

Werge stiller op til Folketinget

Annonce
Annonce
Jul

Så kom julestemningen til Vanløse

Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Synoptik åbner ny butik

Jul

Jul i Kronen. Få et overblik her

Trafik

Find én fejl

Vanløse

Vanløses Ønsketræ vokser igen

Vanløse

Vanløse Torv: Det flyder med mundbind

Annonce