Annonce
Kultur

Københavns Højskoleforening åbner galleri på Damhusstien: Vi håber at lokke lokale kunstnere til

Københavns Højskoleforening. Grete Sundbro er ved at male væggen så den er klar til første udstilling 25. april. Foto Chili Djurhuus

Efter Kunst i Haven sidste år, startede nogle af medlemmerne af Københavns Højskoleforening en kunstgruppe, der nu har taget initiativ til at gøre huset til Vanløses nye udstillingssted, med omkring fire udstillinger om året, blandt andet med lokale kunsterne. Første udstilling er 25. til 30. maj.

Kunst i Haven var en stor succes og der var mange lokale kunstnere, og vi håber at vores nye udstillingslokaler kan være lokke både vanløseborgere og københavnere til, siger næstformand i Københavns Højskoleforening, Annette Sørensen., der fortæller at der udover kunstudstillinger allerede er foredrag, musik og debatter. Ligesom på en højskole.

En af kunstnerne, der udstiller, er Bent Belvedere Christensen, og han er en af dem, der tog initiativ til at gøre huset på Damhusstien til et udstillingssted.

Annonce
Det er i Københavns Højskoleforenings unikke og lyse lokaler at det nye galleri åbner.. Foto Chili Djurhuus

- Vores intention er at tiltrække lokale kunstnere og kunstnere bosiddende i København, siger Bent og slår fast, at udstillingerne er censurerede udstillinger, så man kan forvente et vist niveau, men også et bredt udsnit af det der rør sig. Både det traditionelle og den mere eksperimenterende, fortæller Bent, der også har planer om at arrangere kunst workshops og kunstfortællinger.

Københavns Højskoleforening holder til på Damstien 25.

Kommende udstillinger

  1. Mette Uldal 25. april -  30. maj.
  2. Karin Larsen, Søren Bols 6. juni - 11. juli.
  3. Grete Sundbro, Helle Kjærgaard og Bent Belvedere Christensen. 15. august - 30. september.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce