Annonce
Vanløse

Kim holder traditionen i hævd

Kims oppyntning set udefra. Foto. Chili Djurhuus
Annonce

Hvis du har haft din gang på Søndervigvej 16, har du nok bemærket, at der altid blev pyntet op i vinduet ud til vejen. Husket er nu solgt, og dets nye ejer Kim Jensen har valgt at føre traditionen videre.

Hvorfor pynter du op?

- Jeg har gået forbi nærmest hverdag siden mine teenageår, og det var altid et sted, hvor vi stoppede op og kiggede. Det var super hyggeligt. Så da jeg overtog huset tænkte jeg, at den tradition selvfølgelig skal holdes i hævd, svarer Kim, der overtog huset i april. Og han har gjort alt for at pynte op, så folk ude fra gaden kan se pynten.

- Jeg har pyntet op på samme vis. Lavet kalendergaver til mine børn, og da jeg nu også har fældet nogle træer bliver det endnu lettere at se pynten, siger Kim og smiler.

Søndervigvej 13 set indefra. Foto. Kim Jensen

Er der nogle der er reageret på, at du holder traditionen i hævd?

- Jeg har da oplevet et par gange, når jeg holder i indkørslen, at folk siger; 'Det er så fint, at du også pynter op.' siger Kim afsluttende.

Vi har forsøgt at få en kommentar fra den tidligere ejer, i forhold til hvordan, hun har det med, at Kim holder hendes tradition i hævd. Det har ikke været muligt at få en kommentar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mand sigtet for narkobesiddelse på Ålekistevej

Annonce