Annonce
Vanløse

Kommende børnebog udstilles på Jyllingevej: Vi vil skabe mere liv og kultur

Ole Valdemar Nielsen foran Billedmagerværkstedets udstilling, Den lille Blå gut. Foto. Chili Djurhuus
Kunstnerkollektivet, Billedmagerværkstedet, fik en ide, som nu kan se og læses i deres vindue.

- Der er mange forældre med børn, der stopper, kigger, læser og snakker om udstillingen. Og det er præcis det, der var formålet med vores udstilling, siger billedkunstner Ole Valdemar Nielsen.

Siden anden januar har du kunne følge med i første og andet kapital i historien og illustrationen om Den Lille Blå gut. Historien er skrevet og illustreret af Ole Valdemar Nielsen og Christina Weisgard, der begge holder til nede i Billedmagerværkstedet, Jyllingevej 5, hvor udstillingen også kan ses.

Første februar satte Ole og Christina kapitel tre og fire op inklusive, og i marts kommer udstilles de tre sidste kapitler.

Hvad handler Den lille Blå Gut om?

- Jeg vil ikke røbe historien her, for den skal ses og læses, svarer Ole Valdemar Nielsen og smiler stort.


Vi er allerede i gang med at lave nogle ting, der er færdige omkring maj, og det er ikke set før.

Ole Valdemar Nielsen


Ideen til at sætte historien ud i deres udstillingsvindue til Jyllingevej, er kommet, fordi de, under corona, ville skabe noget glæde i bylivet på Jyllingevej.

- Og så vil vi gerne skabe opmærksomhed omkring kunsten og kulturen, som i de her tider virkelig er hårdt presset, da vi  jo ikke kan udstille på grund af corona, siger Ole Valdemar Nielsen, og får et alvorligt udtryk i ansigtet.

Nu har udstillingen jo kørt siden første januar. Hvad kan man så gøre, hvis man ikke har læst og set med fra start?

Udstilling, Den lille Blå gut, skifter kapitel og illustration hver gang den første og til og med marts.  Foto. Chili Djurhuus

- Hvis man vil læse med fra starten af, så har vi kapital et og to samt illustrationerne inde værkstedet. Og det tager vi gerne frem, i behørig corona afstand selvfølgelig, svarer Ole, og forklarer, at du også kan gå ind på deres hjemmeside, og læse de tidligere kapitler, hvor du også kan se illustrationerne.

Er det her koncept, I vil fortsætte med?

- Vi er allerede i gang med at lave nogle ting, der er færdige omkring maj, og det er ikke set før siger, Ole og smiler.

Ifølge Ole Valdemar Nielsen er historien om den Lille Blå Gut for børn og barnlige sjæle, og han og hans makker, Christina Weisgard, har planer om, at den på sigt skal udgives som en børnebog.

Hvis du ikke har været med fra starten, kan du starte på, https://guggen-kunst.dk/den-lille-blaa-gut-kapitel-1/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Fornuftsægteskab giver mere liv på Asfalten

Corona

Pop-up testcenter åbner på Ålekistevej

Annonce