Annonce
Affald

Københavns Kommune: Der er ikke behov for ekstra affaldskurve eller tømninger i Vanløse

Foto: Børge Petersen, Facebook 28. august 2020
Annonce

Efter kravet om mundbind trådte i kraft 22. august 2020, har mange Københavnere klaget over, at der flød mundbind overalt, hvilket har betydet at Københavns Kommune har sat ekstra skraldespande op samt øget antallet af tømninger - dog ikke i Vanløse.

Til VanløseLIV udtaler Teknik- og Miljøforvaltningens, 'afdeling for renhold:'

- Vi tilpasser løbende driften efter byens behov via tilsyn i byen og henvendelser, men vores folk i Vanløse vurderer p.t. ikke, at der er behov for ekstra affaldskurve eller tømninger.

De udtaler desuden, at de holder et nøje øje med Vanløse station og Flintholm, som er de største trafikknudepunkter i området.

Her er opsat ekstra affaldskurve og indført ekstra tømninger

  • Der er opsat ekstra affaldskurve, som tømmes en ekstra gang i døgnet på følgende trafikknudepunkter: Nørreport station, Hovedbanegården, Vesterport station, Kgs. Nytorv Metro, Østerport station, Islands Brygge metro, Christianshavn metro, Gl Strand metro, Enghave Plads metro, Trianglen metro, Vibenshus metro, Nordhavn metro, Nuuks Plads metro.
  • På disse stationer/trafikknudepunkter er der indført en ekstra tømning i døgnet af de eksisterende affaldskurve: Islands Brygge, Sydhavn, Ingerslevs gade, Skydebanen, Blågårds Plads, Rantzaus gade, Jagtvej, Skaterbanen, Sjællandsgade, Birkegade, Trianglen, Nordhavnen, Marmormolen, Gothersgade, Inderhavnen.

Hvis der er et sted i Københavns Kommune, hvor der mangler en skraldespand eller hvor du mener, at der skal tømmes flere gange, skal du ifølge Københavns Kommune bruge appen 'Gi et Praj'. Du kan også gå direkte ind på Københavns Kommunes hjemmeside: https://givetpraj.kk.dk/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Miljø

53 nye elbusser på vej

Kultur

Prisfest på Kulturstationen

Annonce