Annonce
Samfund

Kristine skiftede fra at arbejde som journalist til at være englehealer: Jeg er ikke i tvivl om, at engle findes

Kristine Camille Sommer. Foto. Privat
Efter et par sygemeldinger kom journalist Kristine Camille Sommer i kontakt med det alternative behandlingssystem, og det gik op for hende, at hun kunne heale - med hjælp fra engle.

- Hvad nu hvis det hele bare er noget, jeg bilder mig ind? Hvad nu hvis de har ret, dem der siger, at engle ikke findes?

Ordene kommer fra englehealer Kristine Camilla Sommer, der selv har været skeptisk.

- Jeg er uddannet journalist og skulle tre sygemeldinger igennem, før det gik op for mig, at jeg, ligesom alle andre, kan mærke mere mellem himmel og jord.

Kristine Camille Sommer fortæller, at et yogakursus inspirerede hende til et healingskursus. Og her fandt hun ud af, at hun kunne heale sig selv. Kurset første hende videre til et englehealingskursus, hvor energien, ifølge hende selv, var så stærk, at hun med det samme vidste, at det var hun skulle arbejde med.

Annonce

Det første tegn

- Som barn fornemmede jeg mange ting, men det blev undervejs lukket ned blandt andet på grund af tvivl, som det gør hos de fleste, inden de bliver voksne.

Og ifølge Kristine er det netop tvivlen, der forhindrer ens mulighed for kontakt med englene.

- Tvivl er noget, der kan være ødelæggende for vores englekontakt. Det er som kryptonit er det for Superman (kryptonit er det stof, der fratager Superman hans superkræfter, så han bliver svækket og kan slås ihjel som et almindeligt menneske, red).

- Når vi kommer i tvivl, så lukker vi af for deres beskeder, vejledning og kærlighed. Og så går vi rundt i vores egne små bobler og føler os alene, forvirrede, bange og kede af det. Tvivl er naturligt.


Selvfølgelig er der engle. Selvfølgelig er der masser af ting mellem himmel og jord. Og selvfølgelig kan du mærke dem

Kristine Camille Sommer


Men er det ikke naturligt at rammes af tvivl?

- Jo. Specielt fordi vi er vant til at stole 100 procent på vores fysiske sanser, så hvis vi ikke kan se, røre og tage billeder af det, og vores nærmeste ikke så det, så tør vi ikke at tro på det. Men den gode nyhed er, at tvivl jo bare er en følelse, som du kan vælge at udfordre.

Hvordan?

- Når tvivlen pludselig dukker frem, så anerkend den. Hils på den. Undersøg om der var noget bestemt, der fik den til at komme. Eller om den bare kom sejlende forbi uden invitation. Og sig så til den, at du forstår, hvorfor den er kommet, men at du har besluttet dig for ikke at tvivle længere.

Men engle? Er det ikke okay at være kritisk overfor om engle findes?

- Jo. Og jeg ved, at det kan lyde småtosset. Men det virker. For der er ikke noget at være i tvivl om. Jeg har brugt mange år på at være i tvivl. Som i mange år, svarer Kristine Camille Sommer, og fortæller, at hun ikke i tvivl længere.

- For selvfølgelig er der engle. Selvfølgelig er der masser af ting mellem himmel og jord. Og selvfølgelig kan du mærke dem. Og hvis tvivlen driller dig, så prøv en englehealing. Gennem mig kan dine engle og guider få deres beskeder frem til dig. Og du vil mærke deres uendelige kærlighed og blive mindet om, at der ikke er noget at være i tvivl om.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vanløse

Rene har ikke en smartphone: Jeg bruger en time ekstra hver anden dag for at kunne vise en coronatest på arbejdet

Trafik

Synshæmmede Henrik er frustreret over ændret køreplan for S-toget på Islev Station: To ud af tre tog drøner lige forbi

Erhverv

Tvangsauktion af Kronen: Alt er fint

Annonce