Annonce
Erhverv

Kronen gentager kæmpe bingo-succes

Thomas Evers Poulsen skifter søndag d. 21. februar igen danseskoene ud, med rollen som bingovært, når Kronen Vanløse inviterer til gratis online. Foto. Pressefoto

- Vi spillede Bingo første gang i januar med næsten 4.000 deltagere – og på utallige opfordringer gentager vi nu succesen, og derfor inviterer til endnu et online Bingo event til glæde for de mange kunder, der ikke kan komme ud at shoppe, udtaler Center Manager Lisbeth Dueholm.

Thomas Evers Poulsen skifter derfor søndag d. 21. februar igen danseskoene ud, med rollen som bingovært, når Kronen Vanløse inviterer til gratis online bingo klokken 15 på Facebook med præmier til en værdi af mere end 20.000 kroner.

Udover hovedpræmien som er et gavekort på 5.000 kr. til Kronen Vanløse, er præmierne, der alle er sponseret af centrets butikker, mange og tæller blandt andet et 55” tv fra Føtex til en værdi af 4.000 kroner, 25 friskbagte rugbrød fra Lagkagehuset, en elektrisk varmeplaid fra Imerco, en spisestel fra Sinnerup, Family Cards fra Joe & The Juice og lækkerier fra Mulles Thehus. Derudover er der naturligvis en masse sidegevinster.

Hvordan spiller jeg med?

Registrer dig med navn og email på Kronen Vanløses hjemmeside, så modtager du dine bingoplader på din mail. Det er gratis at deltage.

På selve dagen sætter du dig klar og ser med live på https://www.facebook.com/KronenVanlose

Får du bingo, skriver du i kommentarsporet på Facebook.

Gevinsten bliver efterfølgende sendt hjem til dig.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Corona

Pop-up testcenter åbner på Ålekistevej

Erhverv

Kronen gentager kæmpe bingo-succes

Debat

Vanløse har ventet på et arkitekttegnet bycenter

Annonce