Annonce
Kunst i Haven

Kunstdag for lokale kunstnere var en kæmpe succes

'Det andet Scenarie' med deres to venlige monstre, Blomstermonster og Boblemonster. - Foto. Københavns Højskoleforening.
Lørdag 1. august afholdt Københavns Højskoleforening deres første 'Kunst i Haven' arrangement. Her deltog 13 lokale kunstnere.
Annonce

- Vi havde en fantastisk dag i lørdags. Arrangementet, Kunst i Haven, hvor lokale kunstnere udstillede og lavede workshops, var rigtig velbesøgt, og foreningens hus og have emmede af kreativ energi. Der var kunst i alle kroge - både udendørs og indendørs, fortæller, bestyrelsesmedlem i Københavns Højskoleforening, Marie Enevoldsen og fortsætter.

- Og bestyrelsen har fået blod på tanden og virkelig lyst til at gøre det til en årlig tradition. Så det arbejder vi videre på.

Noget af den kunst der blev udstillet til Kunst i Haven. - Foto. Københavns Højskoleforening

Marie Enevoldsen fortæller desuden, at snakken gik alle vegne, og at det var tydeligt, at kunstnerne var inspireret af hinanden, og at publikum var inspireret af de mange smukke værker.


Der bliver nu åbnet op for kunstudstillinger i huset, og det simpelthen forrygende at få et sted, hvor der udstilles kunst i Vanløse.

Bent Christensen, Lokal kunstner


- Kunstnerne havde stablet nogle fantastiske workshops på benene. Jeg så børn sidde koncentreret med kreative opgaver i op til flere timer, fortæller Marie Enevoldsen og fortsætter:

- Det skabte også begejstring, da teaterselskabet 'Det andet Scenarie' kom på besøg med deres to venlige monstre, Blomstermonster og Boblemonster.

'Det andet Scenarie'  med deres to venlige monstre, Blomstermonster og Boblemonster. - Foto. Københavns Højskoleforening
Annonce

Ny kunstudstilling på vej

En af de kunstnere der deltog i 'Kunst i Haven' var lokale kunstner Bent Christensen.

- Det var et forrygende arrangement, som viste hvor mange facetter der er i kunst, fortæller Bent Christensen, og fortsætter.

- Og der bliver nu åbnet op for kunstudstillinger i huset, hvilket simpelthen er forrygende. Tænk at få et sted, hvor der udstilles kunst i Vanløse, siger Bent Christensen, der bliver den første der kommer til at udstille i huset. (4. august, red.)

Noget af den kunst der blev udstillet til Kunst i Haven. - Foto. Københavns Højskoleforening

- Københavns Højskoleforening bliver ind imellem kaldt en velbevaret hemmelighed i Vanløse, og det er jo ikke meningen. Vi har sådan et skønt hus og en utrolig smuk have, så vores håb er, at nogle af de besøgende fra Kunst i Haven har lyst til at komme til flere af vores arrangementer og måske endda melde sig ind i foreningen, siger Marie Enevoldsen afsluttende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Idræt

Nu kan du nominere Årets Idrætsforening

Miljø

53 nye elbusser på vej

Kultur

Prisfest på Kulturstationen

Sport

Skøjtebanen: Intet er sikkert endnu

Annonce