Annonce
Kunst i Haven

Lokal kunst i Højskoleforeningens Have

Du kan blandt andet møde to venlige monstre, når teaterselskabet Det andet Scenarie kommer på besøg. - Foto. Det andet scenarie
Københavns Højskoleforening inviterer til en dag i kunstens tegn, Kunst i Haven. Her kan du møde lokale kunstnere, købe kunst og kunsthåndværk og nyde din frokost i foreningens smukke have ved Damhussøen.
Annonce

- I bestyrelsen kom vi til at tale om, at vi er en højskoleforening for hele København, men hvorfor ikke også bare for Vanløse, når vi nu ligger i Vanløse? Og i og med, at vi har nogle dejlige rammer til at sætte fokus på lokal kreativitet og kunst, så hvorfor ikke lave en dag, hvor vi samler lokale kunstnere? fortæller Bestyrelsesmedlem i Københavns Højskoleforening, Marie Enevoldsen, da VanløseLIV fanger hende på telefonen.


Vi håber virkelig, at det bliver en succes, så både de lokale kunstnere og vanløseborgerne vil støtte op omkring det her. Det kunne være dejligt, hvis 'Kunst i Haven' blev en tilbagevendende begivenhed.

Marie Enevoldsen


Kunstens dag foregår første august og indtil videre er der 10 lokale kunstnere der deltager, og der er plads til mange flere.

- Vi er stadig en proces, siger Marie Enevoldsen og slår fast er der er plads til mange flere kunsterne endnu. Vi ved, at der er mange flere kunstenere i Vanløse end dem vi allerede har kontakt med. Men der er også mange, der ikke gør særlig meget opmærksom på sig selv, så det er et kæmpe arbejde, siger Marie Enevoldsen der forklarer, at de har brugt deres deres netværk, og desuden har været rundt at banke på døre for at finde kunstnere.

- Vi håber virkelig, at det bliver en succes, så både de lokale kunstnere og vanløseborgerne vil støtte op omkring det her. Det kunne være dejligt, hvis det blev en tilbagevendende begivenhed.

I løbet af dagen vil to venlige monstre fra teaterselskabet Det andet Scenarie komme på besøg. Her vil blandt andet et blomstermonster vise dig rundt i havens grønne afkroge.

Du kan også udfolde din egen kreativitet, hvor du kan lave kreative tryk på økologiske muleposer og t-shirts, når Makershirt byder på en workshop.

Hvis du har lyst at spise aftenmad tændes foreningens store grill klokken 18. Her kan du grille din medbragte aftensmad.

Entré: 30 kroner (kontant eller via Mobilepay i døren.) Der er desuden mulighed for at købe kolde drikke, kaffe, kage og frokost i haven.

Arrangementet, Kunst i Haven, er støttet af Vanløse Lokaludvalg.

Hvis du gerne vil udstille din kunst/kunsthåndværk til Kunst i Haven kan du henvende dig til info@koehoe.dk - skriv 'kunstdag' i emnefeltet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Natteravnene

Natteravnene får sponsorat

Annonce
Forsiden netop nu
Vanløse

Mød skønhedseksperter i Kronen

Vanløse

Sang om Ålekistevej spilles på P5

Vanløse

DSB vedtager snart ny køreplan

Vanløse

Legestue åbner i Den Gamle Kaffebar

Annonce