Annonce
Kultur

Low-Fi koncert på hemmelig adresse i Vanløse

Aggerbæk//Jepsen spiller Low-Fi koncert på en hemmelig adresse i Vanløse. - Foto. Aggerbæk//Jepsen
Annonce

Så kan det ikke være mere hemmeligt. For at beskytte værtens privatliv vil den fulde adresse til den første Low-Fi koncert i Vanløse først være tilgængelig, når man får billetten.

Efter corona er ved at lette sit tag på Danmark, indvier Low-Fi, der under corona har holdt adskillige streamingkoncerter rundt omkring i Danmark, nu deres udendørs koncertsted i Vanløse med sprøde toner fra Aggerbæk//Jepsen, skriver Low-Fi på deres hjemmeside.

Annonce

Improviseret soloer, fløjt og mundtrombone

Aggerbæk//Jepsen er inspireret af Ella & Louis; Simon & Garfunkel; Lennon & McCartney skriver Aggerbæk & Jepsen. De lægger ikke skjul på at de elsker hinandens musik og komplimenterer det med elegante korharmonier tilsat livligt improviseret solospil på guitar, fløjt og mundtrombone.

- Forvent en god koncertoplevelse. Enkelte tilfælde af gåsehud er ikke udelukket, og publikum kan primært se frem til store smil, smittende grin og masser af godt humør skriver Aggerbæk // Jepsen i deres pressemeddelelse.

Der vil være begrænset antal stole til rådighed. Medbring gerne tæppe eller strandstol. Og husk paraply i tilfælde af regn.

Billetter kan købes her:

Low-Fi følger CoViD-19-forholdsregler:

- Ingen håndtryk/kram
- Håndsprit tilgængeligt - Min. 1 m afstand mellem gæster, der ikke er fra samme husstand
- Toiletbesøg kun muligt i begrænset omfang

Kort om Low-Fi konceptet

  • Low-Fi er bygget på princippet om at genindføre økonomisk retfærdighed i musikbranchen. Derfor er det også musikerne, der bestemmer, hvor mange koncerter der skal spilles, hvor meget billetterne vil koste, og de får ALTID den største del af indtægten fra billetsalget.
  • Hver Low-Fi koncert er skabt af en musiker, en vært og bringes til live af koncertgæsterne.
  • Værterne er dedikerede musikelskere, der tror på det intime koncertformat. De åbner deres hjem op, så andre kan møde hinanden og dele livemusik-oplevelsen i unikke og nærværende omgivelser.
  • Low-Fi hjælper musikere, værter og koncertgængere med at finde hinanden og sammen skabe unikke og nærværende musikoplevelser, som alle kan købe billet til.
  • Musikere kan få kontakt til værter, arrangere deres egne koncerter og dele deres musik.
  • Der er ikke noget Low-Fi uden dig, derfor er Low-Fi koncerter 100% community genereret.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vanløse

Joy Mogensen gæster Morgensang

Vanløse

Nærpoliti: Sådan undgår du indbrud

Erhverv

BarUno bliver til Superbello

Vanløse

Werge stiller op til Folketinget

Jul

Så kom julestemningen til Vanløse

Erhverv

Synoptik åbner ny butik

Annonce