Annonce
Vanløse

Marinela løber til fordel for indlagte børn

Marinela Djekic fra Vanløse skal løbe fra Hundige til Hvidovre til fordel for indlagte børn 30, juni. Foto. Børneulykkesfonden
Sammen med 23 andre helteløbere bærer Marinela Djekic fra Vanløse 'Heltestafetten 2020' hele vejen fra Aalborg til København. Hun løber for at samle midler ind til Børneulykkesfondens initiativ Legeheltene.
Annonce

Heltestafetten 2020 er en indsamlingsaktivitet under Børneulykkesfonden og i år er løber Marinela Djekic fra Vanløse med. Stafetten starter 27. juni fra Aalborg Sygehus, og forude venter 500 kilometer og 24 løbere heriblandt Marinela Djekic. Hun løber fra Hundige til Rigshospitalet 30. juni.

Annonce

Lokal indsamling til fordel for Legeheltene

Ruten, som Marinela Djekic skal tilbagelægge, er 27,5 kilometer lang. På distancen indsamler hun midler til Børneulykkesfondens initiativ Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark og give børnene et velfortjent frirum fra sygdom.


Når jeg tænker på alle de smil, Legeheltene giver børnene på de danske hospitaler, bliver jeg helt lykkelig

Marinela Djekic


- Hvorfor deltager du i stafetten?

"Alle børn har ret til bevægelse og leg, og når jeg tænker på alle de smil, Legeheltene giver børnene på de danske hospitaler, bliver jeg helt lykkelig,"udtaler Marinela Djekic.

Undervejs på ruten indsamler Marinela Djekic ”heltekræfter” fra venner og familie i form af kilometersponsorater og MobilePay-donationer. Når stafetten er i mål i København 30. juni, lægges alle bidrag sammen og doneres ubeskåret til Legeheltene, så flere børn får en mere aktiv hverdag fyldt med leg og bevægelse.

Sådan støtter du Marinelas indsamling. Foto. Børneulykkesfonden

Du kan læse mere om stafetten og se alle poster på ruten her: www.runforcharity.dk/stafetten/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mand sigtet for narkobesiddelse på Ålekistevej

Annonce