Annonce
Spørg os

Movia genopsætter den digitale afgangstid på Helga Larsens Plads

Tommy Calstrup. Foto. Chili Djurhuus

For nogle uger siden fjernede Movia de digitale afgangstider fra busstanderen på stoppestedet på Helga Larsens Plads. Det undrede Tommy Calstrup, der derfor kontaktede VanløseLIV Spørg Redaktionen.

- Nu skal jeg helt over til læskuret for at se, hvornår næste bus kommer, skrev Tommy Calstrup blandt andet til os. Vi tog ud og tog en snak med ham. Og kontaktede Movia.

Annonce

Risikerer at bussen kører

Hvorfor er det et problem, at Movia har fjernet den digitale tid på busstanderen?

- Når jeg kommer hen til busstanderen, vil jeg gerne kunne se, hvornår bussen kører. Og nu skal jeg helt hen til læskuret for at se det, svarer Tommy Calstrup.

Tommy Calstrup kan ikke forstå, at det kun er i læskuret på Helga Larsens Plads, at man kan se den digitale trafikinformation. Foto. Chili Djurhuus

Men er det ikke bare at gå hen til læskuret?

- Nogle er jo dårlige til bens, og for andre er det en vane. Og hvis jeg skal se, hvornår næste bus kommer, så skal jeg gå hen til læskuret, hvilket betyder at jeg risikerer, at bussen kører forbi, imens jeg går med ryggen til, svarer Tommy og sukker.

Efter Tommy har henvendt sig til VanløseLIV.dk, har vi  spurgt trafikselskabet, hvordan det kan være, at det har fjernet de digitale afgangstider på busstanderen.

- Vi har undersøgt sagen og kan se, at kunderne ikke forbinder læskærmen, hvor der er opsat digital trafikinformation, med stoppestedet på Helga Larsens Plads. Movia har derfor besluttet at genopsætte den digitale trafikinfo på selve stoppestedsstanderen også, så der fremover vil være digitale skærme begge steder, svarer Movias kommunikationsdirektør, Camilla Struckmann.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trafik

Synshæmmede Henrik er frustreret ændret køreplan for S-toget på Islev Station: Jeg er ude af stand til at cykle eller køre bil

Erhverv

Tvangsauktion af Kronen: Alt er fint

Kultur

Albumaktuelle, Lisa Smith: Der kan være en vis lettelse i at komme overens med, at det måske ikke bliver det samme igen

Annonce