Annonce
Vanløse

Ny skønhedsklinik: Alle folk kan se det straks - du bliver så smuk og dejlig

Frisør Sandra Møllebæk og kosmetolog Tanja Torp Andersen er klar til at give dig forkælelse og et bedre udseende. - Foto: Foto: Anja Berth

Et Anne Linnet-citat må være passende som overskrift til den nye skønhedsklinik WOW, der netop er åbnet på Sallingvej 25.

Annonce

Vil du have en fedtfrysning?

Undskyld, hva´be´har.

Sådan har journalisten aldrig fået den før. Men det skal man ikke tage så nært, for her i skønhedssalonen WOW på Sallingevej 25 kommer der kunder i mange størrelser og får frosset fedtet – det sidste skridt inden en eventuel fedtsugning.

Det fortæller kosmetolog Tanja Torp Andersen, der sammen med frisør Sandra Møllebæk netop har åbnet egen klinik, hvor de både tilbyder klip og vask og ansigtsbehandlinger, manicure og pedicure samt altså fedtfrysning.

De kender hinanden fra en tidligere klinik, hvor de begge var ansat, men de havde drømmen om at blive selvstændige, og fandt sammen et lokale på Sallingvej, hvor de vil glæde sig til at forskønne vanløseborgere – både mænd og kvinder og teenagere, der kan få bugt med bumser og uren hud.

”Det vigtigste for os er at kunden er glad – vi går aldrig over nogen grænse, for så er det ikke kundens behov, men vores ønske,” siger Tanja Torp Andersen.

På hjemmesiden wowkof.dk kan du læse mere om de enkelte behandlinger og booke tid – og i hele oktober er der tyve procent på alle behandlinger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
KøbenhavnLIV

Seks maratoner på seks dage

Vanløse

Sommercamp på Asfalten i uge 28

KøbenhavnLIV

Pizza & Sandwich X er bedst

Annonce