Annonce
Byudvikling

Nyt affaldssystem besværliggør parkering på Buskager: Det ligner en konstruktionsfejl

Det er svært at åbne sin bildør på passagersiden, når man parkerer sin bil på Buskager. Foto. Chili Djurhuus
I 2020 blev det besluttet, at KAB, ved 'Grøndalslund' på Buskager, skulle have et nyt affaldssystem. Dog så er det angiveligt ikke sat langt nok ned i jorden. Man kan i hvert fald ikke åbne sin dør, når man parkerer.

Man tror lidt, det er en joke. Men den er god nok, og hvis du har tænkt dig at parkere ved siden af de nye affaldsbeholdere ved 'Grøndalslund' på Buskager, så skal du tænke dig godt om, inden du åbner bildøren på passagerside.

Det skyldes, at kantstenen, efter der er sat affaldscontainerne op, er blevet forhøjet i en sådan grad, at mange biler ikke længere kan parkere langs kantstenen.

Skrivebordsarbejde

Og medlem af bestyrelsen i andelsboligforeningen, Stillebusk, der ligger overfor de nye affaldsbeholdere, Else Marie Buck, forstår ikke helt kommunens løsning.

- Det virker til at være et klassisk eksempel på et uigennemtænkt skrivebordsarbejde, siger Else Marie, der fortæller, at de parkerede biler er begyndt at holde et pænt stykke ude på vejen, for at kunne åbne døren uden at slå den ind i kantstenen.

Hvad er det der er galt?

- Affaldsbeholderne skulle være sat længere inde, og derudover så er der ikke gravet dybt nok ned i jorden, siger Else Marie der synes det ligner en konstruktionsfejl, i og med at konstruktionen simpelthen er for høj. Derudover siger rygterne også at kommunen vil ændre parkeringen fra 11 - 13 til 8- 14, før det hele overhovedet er gået i gang.


Vi tager ud og kigger på det hurtigst muligt.

Miljø- og Teknikforvaltningen


VanløseLIV.dk har spurgt Teknik- og Miljøforvaltningen hvad der er op og ned i den her sag, og ikke mindst om de hat tænkt dig at rette op på kantstensfejlen.

- Den høje kantsten på det fremsendte billede ser umiddelbart ikke korrekt ud. Derfor tager vi ud og kigger på det hurtigst muligt, og vil derefter om nødvendigt kontakte byggeriets ansvarlige med henblik på at få det udbedret.

Hvordan det kan være, at Københavns kommune tidligere vurderede, at behovet (som I skrev i jeres svar til bestyrelsen) fra 11 - 13 - og to gange om ugen var nok til, at der nu er behov for et forbud fra 8 - 14?

- Efter nye overvejelser har kommunen imødekommet ønsket om et mere fleksibelt tidsrum til affaldstømning, hvilket betyder parkeringsforbud alle hverdage i tidsrummet kl. 8.00-14.00. Det vurderes nødvendigt for at kunne tilrettelægge affaldstømningen overalt i byen. Der er i beslutningen foretaget en afvejning mellem behovet for at få hentet affald og behovet for parkering, kommunen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Byliv

Pinseevent: Gratis blomsterfrø på fredag

Annonce