Annonce
Corona

Nyt pop-up testcenter på Ålekistevej: Det ligner en aprilsnar

Afstandsmarkeringerne starter lige mellem opgangene når du står i køen til det nye Pop-up testcenter på Ålekistevej. Foto: miCHael jaKobsen

- Fedt, at vi har fået pop-up testcenter i Vanløse. Det er bare det, at afstandsmarkeringerne starter lige mellem opgangene. Det ligner en aprilsnar. Det må være en ommer, skriver Michael Jacobsen til os, og pointerer at hans mail ikke er ment som brok, men fordi han vil påpege det komiske i det.

Og som det ses på billederne, kan det for måske, for nogle, virke komisk, og for andre, måske intimiderende at skulle ud og ind af sin opgang, mens der er en lang kø med potentielle COVID19 smittede. Derudover er der kun tre afstandsmarkeringer.

Vi har derfor kontaktet Social- og Sundhedsforvaltningen, der i tæt samarbejde med Teknik- og Sundhedsforvaltningen, står for der for afstandmarkeringerne på fortovene og afstandsskilte ved pop-up testcentret på Ålekistevej.

De svarer i en mail.

- Vi er opmærksomme på udfordringen med kø foran opgangene, hvorfor der bliver sat skilte op, der beder folk om at huske at give plads.

I en tidligere version af artiklen, skrev vi at beboerforeningen selv havde foreslået at låne lokalerne ud. Det er ikke korrekt.

Ifølge formand for beboerforeningen, Ingrid Rosa dos Santos, blev beboerforeningen kontaktet af KAB, efter Boligselskabet (KAB, red) havde fået en forespørgsel fra Københavns Kommune. De sagde ja til at låne lokalerne ud gratis til testning, mod at der bliver gjort grundigt rent.

Opdateret.

VanløseLIV har været forbi testcentret og konstateret, at der er sat skilte op, samt at borgerne trods manglende afstandsmarkeringer er gode til at holde afstand i køen.


Social- og Sundhedsforvaltningen oplyser at den, i løbet af kort tid, vil sætte skilte op, så de folk der står i kø, er ekstra opmærksomme på dem der kommer ud og ind af opgangene på Ålekistevej. Illustration. Københavns Kommune

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Tvangsauktion af Kronen: Alt er fint

Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Kronen er sat på tvangsauktion: Gammel gæld har indhentet centret

Musik

Albumaktuelle, Lisa Smith: Der kan være en vis lettelse i at komme overens med, at det måske ikke bliver det samme igen

Annonce