Annonce
Det sker

Online bingovært, Thomas Evers Poulsen: Vi har brug for det her

Thomas Evers Poulsen, som bor i Vanløse er bingovært når Kronen invoteret til online bingo 24. januar klokken 15. Foto. Presse
Søndag 24. januar er der online bingo i Kronen. Hovedpræmien er et rejsegavekort på 5000 kroner.
Annonce

400 deltagere. Så mange har allerede tilmeldt sig, når Kronen søndag 24. januar holder online Bingo klokken 15. Og det er vores allesammens lokale dansehelt Thomas Evers Poulsen, der har smidt danseskoene til fordel for at være bingovært.

Og der er allerede præmier for over 20.000, og hovedpræmien er et rejsegavekort, hvor du selv bestemmer destinationen.

Præmierne, der alle er sponseret af centrets butikker, er for eksempel at fylde en kundevogn fra Føtex op til en værdi af 3.000 kroner. Du kan også vinde et herreur fra Vibholm, en slowjuicer fra Imerco, en lænestol fra Sinnerup eller sågar gummistøvler til hele familien fra Skoringen. Derudover er der naturligvis en masse sidegevinster.

Annonce

Thomas Evers Poulsen: Vi har brug for det her

Hvorfor har Kronen valgt at holde online bingo?

- Vi vil gerne gøre noget hyggeligt for vores trofaste kunder, som måske er ramt af corona kuller. Og nu hvor store dele af centeret er lukket, har vi besluttet at finde en alternativ måde at være sammen på. Og derfor har vi valgt at invitere alle til online bingo 24. januar klokken 15, udtaler Center Manager Lisbeth Dueholm.


Arrangementer som det her gør, at vi kommer tættere på hinanden som bydel, og det er vigtigt.

Thomas Evers Poulsen, Bingovært


Og bingoværten, Thomas Evers Poulsen glæder sig.

Hvorfor har du valgt at være bingovært?

- Jeg synes, det er sjovt, svarer Thomas og griner, da vi fanger ham over telefonen.

Han fortsætter.

- Jeg plejer at tage til bingo ved KB-hallen et par gange om året sammen med en veninde. Jeg har desuden prøvet at være bingovært før, og det er altså så sjovt.

Hvad betyder det for dig, at Kronen sætter sådan et arrangement op?

- Det hele bliver en lille smule mere nærværende, og det er godt, for jeg tror, at det er det, vi alle har brug for i den her tid. Arrangementer som det her gør, at vi kommer tættere på hinanden som bydel, og det er vigtigt. Vi skal være der for hinanden, og huske at støtte op lokalt, hvis vi vil have, at Vanløses erhvervsliv også er her efter corona, siger Thomas med en alvorlig stemme.

Han fortæller, at han, da Danmark lukkede ned for første gang, brugte sin blog til at reklamere for alle de små iværksættere i Vanløse.

- Jeg reklamerede for de små iværksættere i Vanløse, da det er dem, der har det hårdest, siger  Thomas med en alvor i stemmen, og slår fast, at han oplever, at folk er begyndt at komme hinanden nærmere i Vanløse.

- Folk er begyndt at hilse, når man går rundt om Damhussøen, og det er bare så super hyggeligt.

Hvad vil du sige til den, der læser den her artikel og tænker: Live-bingo? Det er sgu` ikke lige mig!

- I og med, at der er præmier for mindst 20.000, og at det er gratis, er jo i sig selv et godt argument, svarer Thomas og griner.

Han fortsætter.

- Jeg tror, at mange har brug for at få en hyggelig søndag eftermiddag hjemme, hvor det hele bare bliver serveret. Og så man kan jo mødes over zoom med dem af sine venner, man ikke er i boble med, mens man spiller bingo. Og som jeg sagde før, så har jeg prøvet det før, og jeg kan love dig for, at du bliver grebet af det siger han og griner, og slår fast, at han synes, det er fedt, at der er så mange butikker i Kronen, der har lyst til at støtte op om arrangementet.

Sådan spiller du med

Det eneste du skal gøre, det er at registrere dig med navn og email på Kronen Vanløses hjemmeside så modtager du dine bingoplader på mail. Det er gratis at deltage.

På selve dagen aktiverer du dine plader, da det kun er aktive plader der kan vinde.

Og så er det bare at sætte dog klar og se med live på https://www.facebook.com/KronenVanlose

- Er du den heldige vinder, bliver det sagt i liveoptagelsen, og du kan skrive en kommentar i kommentarsporet, og folk kan ønske dig tillykke. 

Gevinsten bliver sendt hjem til dig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Kronen gentager kæmpe bingo-succes

Debat

Vanløse har ventet på et arkitekttegnet bycenter

Vinter

Ræv på besøg ved højlys dag

Annonce