Annonce
112

Organiseret kriminelt netværk fører til Vanløse: Kørte tyvekoster i biler til udlandet

Foto. Michael Bager
I en sag om organiseret kriminalitet blev fire mænd anholdt i går på tre adresser. Den ene lå i Vanløse.

I en større sag om omfattende hæleri slog Københavns Politi i går til på tre forskellige adresser i Hovedstadsområdet, Vanløse, Dragør og Brøndby.

Her anholdt politiet fire personer, heriblandt den mistænkte bagmand. De fire mænd er mistænkt for groft hæleri og adskillige indbrud.

De anholdte fremstilles i grundlovsforhør i dag, hvor der vil blive begæret lukkede døre.

Annonce

Organiseret kriminalitet

Københavns Politi mistænker en 32-årig rumænsk mand for at stå bag et omfattende hæleri.

Udover den formodede bagmand anholdt politiet tre andre rumænske mænd på henholdsvis 33, 34 og 43 år. De tre mænd mistænkes for at udgøre en del af et netværk, der har begået omfattende berigelseskriminalitet i Hovedstadsområdet.


Der er efter vores opfattelse tale om organiseret kriminalitet

Jens Cappelén, politikommissær i Indbrudssektionen i Københavns Politi,


Ifølge Københavns Politi blev der ved indbruddene stjålet smykker, telefoner, pc’er og værktøj, som de leverede til den hovedmistænkte med henblik på videresalg i udlandet.

I forbindelse med efterforskningen af sagen har Københavns Politi i flere tilfælde stoppet biler lastet med tyvekoster, som var på vej til udlandet.

- Der er efter vores opfattelse tale om organiseret kriminalitet, så derfor er jeg tilfreds med, at vi i dag har anholdt den mand, som vi mistænker for at stå bag. Vi mener, at manden og hans netværk har talrige indbrud på samvittigheden, så jeg er glad for, at vi nu forhåbentligt har sat en stopper for flere kriminelle handlinger fra den persongruppe, siger politikommissær i Indbrudssektionen i Københavns Politi, Jens Cappelén.

Københavns Politi fortæller, at de fortsætter efterforskningen i sagen, og at det kan ikke udelukkes, at der kan komme flere anholdelser.

Den 32-årige hovedmistænkte, der er sigtet for groft hæleri blev fremstillet i grundlovsforhør i dag i Retten på Frederiksberg. Han blev varetægtsfængslet i 25 dage.

De tre andre sigtede blev ved Retten i Glostrup i dag idømt en straksdom på 40 dages fængsel og udvisning af Danmark i seks år.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Fornuftsægteskab giver mere liv på Asfalten

Corona

Pop-up testcenter åbner på Ålekistevej

Annonce