Annonce
Erhverv

Erhvervsdrivende går sammen for at redde julen -  og deres virksomheder

Fem af de otte små virksomheder der har slået sig sommen om Gavebox2720. Fra venstre. Englehealer, Kristine Sommer, Gitte Hedeby fra Oasen2720, Anja Thy fra Improve Studio, Salon Retro og det Holistiske Univers. Foto. Chili Djurhuus
Når krisen kradser sker det ofte, at folk begynder at tænke ud af kassen for at overleve. Og det er netop, hvad otte små Vanløse virksomheder har gjort.

- Det her det handler om samarbejde. Vi skal have bydelen til at blomstre - selv under corona, og det gør vi kun ved at stå sammen. Der er ikke noget fedt i, hvis vi alle ender med at skulle lukke ned, derfor er det vigtigt at vi støtter hinanden, siger indehaver af Oasen, Gitte Hedeby, der er initiativtager til Gavebox2720 som består af otte forskellige små oplevelser i Vanløse. Det er alt fra healing, frisør besøg, clairvoyance, massage, skønhedsbehandling, fitness, restaurantbesøg til koncerter og foredrag i Oasen.

Hvorfor det her initiativ?

- Vi er 20 erhvervsdrivende i Vanløse, der elsker det vi laver. I år har det været ekstraordinært svært for alle virksomheder - store som små. Og jeg tror at de fleste af os arbejder ekstra meget, spekulerer ekstra meget på fremtiden og tjener en brøkdel af hvad vi plejer. Og ved at gå sammen om det her, kan vi bruge hinanden som kollegaer, vi kan støtte hinanden og sparre. Derudover vil vi gerne vise Vanløse, hvor meget vores bydel har at byde på. Der er mange små virksomheder, som måske ikke er kendt af så mange, svarer Gitte Hedeby.


Gavebox 2720 er en mulighed for at købe små uforpligtende behandlinger, som måske ender med at blive vanedannede, og så er det jo win-win i og med, at du er med til at holde liv i det lokale erhversliv, får bydelen til at blomstre endnu mere og så får  du det selv godt.

Gitte Hedeby


- Og på den her måde, kan vi udbrede kendskabet, og vise vanløseborgerne hvilke fantastiske spændende oplevelser der er mulighed for i Vanløse, svarer Gitte, og fortsætter.

- Måske er der ikke så mange, der ved at findes en englehealer i Vanløse eller den skønneste skønhedsklinik nede ved Damhussøen, som giver verdens bedste massage, siger hun og smiler.

Hvad er Gavebox2720?

- Gavebox2720 er en mulighed for at købe små uforpligtende behandlinger, som måske ender med at blive vanedannede, og så er det jo win-win i og med, at du er med til at holde liv i det lokale erhversliv, får bydelen til at blomstre endnu mere og så får du det selv godt., svarer Gitte og smiler og siger afsluttende.

- Måske er der nogle, der synes at det er lidt flower power, men i alle henseender af livet, så kan man virkelig meget, hvis man bare står sammen. Og det gør vi i Vanløse.

Hvad er Gavebox2720?

Du vælger en gavebox, som du synes passer allerbedst til din kone, søster, mand, veninde.

Gaveboxen er en flot gaveæske, der indeholder en masse gavekort fra lokale Vanløse virksomheder.

Hvert gavekort har en værdi, som er minimum det dobbelte af hvad du betaler. Det vil sige gavemodtageren modtager en gave af endnu højere værdi en du giver.

Alle gaver kan indløses i Vanløse.

Du kan vælger mellem flere forskellige Gavebox kombinationer. På den måde kan du vælge den, du synes der passer bedst til den du vil give gaven til.

Når du har bestilt din Gavebox, pakkes den flot ind til dig og du modtager en mail, når den er klar til afhentning i Oasen i Kulturstationen Vanløse. Læs mere om gavebox2720 på https://oasen2720.dk/event/gaveboxe-den-lokale-2720-gaveide/

Følgende er med i Gavebox2720

Improve Studio, Jydeholmen, Salon Retro, Tryggevældevej, Face It Beauty, Ålekistevej, Det Holistiske Univers i Sundhedscenter,Englehealer Kristine,  Jyllingevej, Lurofo (massage), Ålekistevej, Oasen2720 i Kulturstationen, Coco Clementine, Kronen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Fornuftsægteskab giver mere liv på Asfalten

Corona

Pop-up testcenter åbner på Ålekistevej

Annonce