Annonce
Klima

Pers grønne hjørne: Nyt tema i VanløseLIV zoomer ind på biologisk mangfoldighed

Per Stengade. Chili Djurhuus

I Vanløse har vi vores egen Søren Ryge Petersen. Han hedder Per Stengade, og han vil fremover cirka hver 14. dag, skrive på VanløseLIV.dk, hvordan du kommer i gang med din have, altan eller gård. Og ikke mindst, hvad du skal være opmærksom på i forhold til at skabe grobund for en have, altan eller gård der giver liv til dyr og insekter året rundt. Derudover kan du også sende spørgsmål om din have, altan eller gård til Per.

- Hvis man ønsker at gøre noget for bierne og den biologiske mangfoldighed, er det ikke nok at gå ned i supermarkedet og købe nogle blomsterfrø, og det er uanset, om du har en have, en altan eller vil dyrke din gård, fortæller Per Stengade, og forklarer at det er vigtigt, at der er blomster hele året, således at der fokus på hele årets forløb.

- For at opnå biologisk mangfoldighed og forskellighed skal der nemlig være fokus på både insekter, fugle, blomster, buske, træer, tudser, frøer, pindsvin og egern og meget mere. Man skal se på hele årets forløb, og se sin have som en helhed, siger han afsluttende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce