Annonce
Børneliv

Pippi Langstrømpes hest kiggede forbi Vanløse Friskole

Foto. Kim Brofeldt

Der var en ægte Pippi Langstrømpe hest forbi Vanløse friskole forleden, efter at børnehaveklassen havde arbejdet med Astrid Lindgren. Og det var til stor glæde for skolens børn og en masse forbipasserende.

- Det var virkelig spændende, at der kom en rigtig hest. Jeg elsker heste. Især fordi de ligner enhjørninge, og jeg elsker enhjørninge. Og jeg turde godt røre den og den var blød, siger Yaara.

Foto. Kim Brofeldt
Foto. Kim Brofeldt

Børnehaveklasselærer Kim Brofeldt var glad.

Annonce

- Vi har arbejdet med Astrid Lindgren de sidste tre uger og rundede af med Pippi Langstrømpe. Og det at Alberte (en af pigerne i børnehaveklassen, red) havde en rigtig Pippi hest der kunne få lov til at komme var prikken over i’et, fortæller børnehaveklasselærer, Kim Brofeldt og fortsætter.

- Mange af børnene havde ikke klappet en hest før, og de havde fået gulerødder med hjemmefra og talte ikke om andet hele dagen. Det er så dejligt, når børn får mulighed for at opleve noget helt nyt, og det gør vi meget for ,at de kan så ofte så muligt. Omend en rigtig hest er sejere end det meste andet, siger Kim afsluttende.

Annonce

Mest læste

Annonce
Alarm112

Tiltale: 60-årig stedfar forgreb sig på 15-årig pige ved at narre hende

Annonce

Seneste nyt

Annonce
Indland

Mere natteliv og farvel til mundbind om lidt: De fleste restriktioner er udfaset i september

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce