Annonce
Kultur

Pligten kalder 1. oktober på Stairway

Pligten Kalder. Foto. Morten Rygaard
Annonce

Hvis det er gået din næse forbi, så er Vanløse kommet på det musikalske danmarkskort, da spillestedet, Stairway, åbnede 3. september. Og som lovet, begynder de fede bands at lægge vejen forbi Vanløse.

Et af dem er bandet; Pligten Kalder. Pligten Kalder er efter eget udsagn 'et næsten akustisk orkester fra Vesterbro med triste sange fra et alt alt alt alt for besværligt liv. Og vi lover at gøre vores til, at denne aften bliver bare en lille smule opløftende, ganske ubesværlig og fuldstændig fantastisk'

Pligten Kalder har været på landevejen hvert forår siden 2018. Siden udgivelsen af 'Længst muligt i eget hjem' er den, ifølge dem selv, småbizarre kvartet blevet meget sammenspillet.

- Det er stadigvæk umuligt at komme med præcise spådomme om, hvad en aften med Pligten Kalder kan indebære, men der har dog været et stigende antal jazzpoetiske stunder, som dog aldrig er så lange, at de på nogen måde er i fare for at modtage offentlige støttekroner, skriver Pligten Kalder i en pressemedelelse, og den fortsætter:

- Pligten Kalder er stadig forundrede over ikke at være døde, som det så smukt formuleres i ”Hvorfor Er Jeg Ikke Død?” fra 2007, en niche-neoklassiker, der sammen med et par andre gamle kendinge her kan (gen-)høres live. Her bliver det tydeligt for enhver, at de er ualmindeligt spillevende og velspillende. Nedturens naturister befinder sig bedst i samspil med det lige så (med-)levende publikum.

Pligten består af: Johan Olsen, Torben Steno, Peter Jessen og Søren Mikkelsen.

Pligten kalder spiller 1. september, og dørene åbner kl. 19. Der kan købes billetter på:https://ticket.livebackend.com/huset/e/pligten-kalder/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Efterlysning

Efterlysning: Kender du, eller er du manden, der fik hjertestop på hjørnet mellem Finsensvej/Sønderjyllands Allé d. 9. juli?

Annonce
Forsiden netop nu
Kunst

Særudstilling står i genbrugets tegn

Kunst

At finde skønheden i det grimme

Kultur

VILD MED ORD foredrag – for de ældre

112

Københavns Politi: Vi efterforsker brandene som påsatte

112

Brand i Vanløse: Alle kom ud i live

Annonce