Annonce
Vanløse

Pyha ... Vanløse kan ånde lettet op: Den gamle kaffebar lever igen

Leif Sigsgaard Jensen er nu manden bag Den gamle kaffebar på Aalekistevej. Dermed bevares den legendariske kaffebar - og det gør de lige så legendariske vægmalerier, lover den nye ejer. Foto: Jesper Gisli
Den legendariske kaffebar lukkede i tre måneder, og byen frygtede for dens eksistens. Men nye ejere ville det anderledes
Annonce

"En fredag morgen klokken seks, kørte jeg forbi kaffebaren og så, at den stod tom. Det går sgu ikke, tænkte jeg. Vanløse kan ikke undvære kaffebaren. Så om eftermiddagen kiggede jeg på lokalerne sammen med udlejer, og så gik det ellers stærkt. Og nu er vi her".

Leif Sigsgaard Jensen er en glad og travl mand. På kun to måneder, fra den fæmøse morgen i april, til Grundlovsdag, fik han sammen med kæresten Tina givet Den gamle kaffebare på Aalekistevej nyt liv.

"Jeg har taget tre ugers ferie fra mit job som skraldemand, så vi kunne nå at få det hele færdigt til åbningsdagen den 5. juni på Grundlovsdag. Og selvom vi ikke havde annonceret og inviteret til stor åbningsdag, kom der rigtig mange mennesker. Og vi har fået rigtig mange positive hilsner og opbakning. Det er tydeligt at jeg ikke var den eneste, der havde følelsen af, at Vanløse ikke er Vanløse uden Den gamle kaffebar."

Annonce

Kolbekaffe, morgenbrød og smørrebrød

På nær nye lamper, frisk maling på væggene, og ekstra håndsprit til fri afbenyttelse, er alt som det plejer i Den gamle kaffebar.

"Det er kolbekaffe, morgenbrød, wienerbrød og smørrebrød fra kl.08 om morgenen. Lige som det skal være på en rigtig kaffebar. Og om eftermiddagen tager café latte-maskinen og vores store isbar over. Hver dag til kl.18 - og til 20 hvis solen skinner og det er rigtig varmt", fortæller Leif Sigsgaard Jensen, da VanløseLIV kiggede forbi den genåbnede kaffebar.

Leif er oprindeligt uddannet bager, er fra en flyttemandsfamilie, og har i mange år arbejdet som skraldemand. Det gør han stadigvæk, og kan nu også skrive kaffebarejer på visitkortet.

"Det har været en rigtig god første uge, og vi går stadigvæk og pusler og sætter holdet. Nu er Christina (foto) kommet på bag disken, vi har også en dame på om morgenen, og vi får også en kok på en af dagene. Så, det begynder at ligne noget", siger den nye kaffemand i Vanløse til VanløseLIV.

Se video på Vanløse Bladets facebookside VanløseLIV: Leif byder velkommen indenfor i Den gamle kaffebar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Natteravnene

Natteravnene får sponsorat

Vanløse

Mød skønhedseksperter i Kronen

Vanløse

Sang om Ålekistevej spilles på P5

Annonce