Annonce
Vanløse

Q and A til Socialforvaltningen om det kommende bosted på Linde Alle

Det kommende bosted for misbrugere skal ligge på Linde Alle 40.- Foto. Chili Djurhuus
Annonce

Der er mange spørgsmål om det kommende bosted på Linde Alle. Og da der er fire år endnu, er alle svar ikke klar. VanløseLIV har dog alligevel stillet Socialforvaltningen nogle spørgsmål, og centerchef i Center for Udsatte Voksne og Familier i Socialforvaltningen, Finn Jensen, har svaret tilbage på mail.

- Må de kommende beboerne misbruge på deres værelser?

- I og med at værelserne er at betragte som borgerens eget hjem, vil personalet ikke have mulighed for at forhindre, at borgerne indtager rusmidler på deres private værelse. Personalet vil som en del af indsatsen på tilbuddet understøtte borgerne i at reducere eller ophøre med at indtage rusmidler.

- Har forvaltningen et overblik over hvilke typer misbrug beboerne kommer til at have?

- Det vil være alle typer af rusmidler.

- Der står på lokaludvalgets hjemmeside står der: 'De ansatte har oftest socialpædagogisk eller sundhedsfaglig baggrund. Hvad betyder oftest socialpædagogisk eller sundhedsfaglig baggrund? Hvad kan det ellers være?

- Der er primært tale om socialpædagoger og sundhedsfagligt uddannet personale, men der kan også være andre profiler som måske på et tidspunkt har skiftet til det sociale område. Det kunne være lærere eller folk med forskellige akademiske uddannelser, der har et sociologisk sigte. Men det vil ikke være det typiske.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vanløse

Joy Mogensen gæster Morgensang

Vanløse

Nærpoliti: Sådan undgår du indbrud

Erhverv

BarUno bliver til Superbello

Vanløse

Werge stiller op til Folketinget

Jul

Så kom julestemningen til Vanløse

Erhverv

Synoptik åbner ny butik

Annonce