Annonce
Samfund

Flere hundrede donerede penge til Rasmus´nye guitar: Det varmer i mit hjerte

Rasmus Bosse med sin nye Gibson Hummingbird guitar. Foto. Privat
Rasmus Bosse skrev for sjov et Facebook opslag, hvor han søgte donorer til en ny guitar. Så begyndte pengene at fosse ind.

I sidste uge lavede, musiker og producer, Rasmus Bosse for sjov et facebookopslag, hvor han opfordrede sine venner til hver at donere to kroner til en Gibson Hummingbird Guitar. Han venner tog opslaget seriøst, og i fredags havde Rasmus indsamlet de 5000 kroner, han manglede.

Du fik råd til guitaren på grund af et Facebook opslag. Hvad tænker du om det?

- Flere hundrede har kærligt kastet en lille aktie i guitaren og mig. Det føles rart og varme i mit hjerte, fortæller Rasmus, der sendte VanløseLIVs artikel om Rasmus opslag til sælgeren.


Jeg spillede til klokken fire i nat og igen fra klokken 11, så naboerne er nok ikke så glade for mig lige nu,

Rasmus Bosse, Musiker og producer


- Jeg sendte sælgeren artiklen som link, hvilket gik lige i hjertet på ham. Derfor blev det mig ud af de fire potentielle købere. Og den ene var endda en af hans venner, svarer Rasmus og fortæller, at guitaren lyder helt fantastisk.

Her spiller en sang som Rasmus Bosse har skrevet på sin nye guitar.

- Og jeg spillede til klokken fire i nat og igen fra klokken 11, så naboerne er nok ikke så glade for mig lige nu, griner Rasmus og slår fast at han er glad for at der kom lidt ekstra penge til Goldschmidts Musikakademi, som ville få alt udover de 5000 kroner som Rasmus skulle bruge til guitaren.

- Musik er vigtigt, fordi det lærer børn at fordybe sig. Derfor er det rigtig godt der kom lidt mere, selvom 1643 ikke rækker langt nogen steder, fortæller, Henrik Goldschmidt, der står bag Goldschmidts Musikakademi, er glad for beløbet.

- Det er en smuk gestus fra et varmt og omsorgsfuldt menneske, siger Henrik Goldschmidt, der fortæller at pengene går til en harpe, som de sparer sammen til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Tvangsauktion af Kronen: Alt er fint

Erhverv

Kronen er sat på tvangsauktion: Gammel gæld har indhentet centret

Musik

Albumaktuelle, Lisa Smith: Der kan være en vis lettelse i at komme overens med, at det måske ikke bliver det samme igen

Annonce