Annonce
Vanløse

Realmæglerne cup - det er sjov hygge-bold

Annonce
Annonce

FODBOLD. 16 hold stillede op til tidligere Vanløse Cup - nu Realmæglerne cup. 200 var med.

Af Jan Diament

jan@minby.dk

HYGGE OG BOLD: Godt nok er Realmæglerne Cup, der i år havde samme antal hold tilmeldt som sidste år til Vanløse cup, nemlig 16 hold, en gang hyggebold, men tag endelig ikke fejl.

Der blev nemlig gået til stålet og konkurrencementaliteten fejlede ikke noget.

»RealMægler Cuppen blev igen i år en stor succes. Der var fra morgenstunden godt gang i snakken over morgenmaden, hvor der blandt deltagerne både var firma-, familie-, gadehold og en række hold bestående af gamle holdkammerater fra VIF. Særlig Old Boys rækken bestod af hold med mange gamle Vanløse IF-koryfæer – og der blev i alle tre rækker: mix, senior og Old Boys gået til vaflerne på banerne helt frem til præmieoverrækkelsen kl. 16. Derefter var der grill-bøffer med tilbehør til alle,« fortæller formand for VIF, Knud Toft Andersen.

»En stor tak til alle deltagere og hjælpere og en særlig tak til Martin og Casper fra RealMæglerne og de øvrige sponsorer, herunder bl.a. Carl Ras, Restaurant Rhodos, Sportsstore, Føtex, Den Gyldne Okse, SuperBrugsen med flere.«

Vinderne i realmæglerne Cup i år blev:

Senior rækken: Pølle og Brød foran de forsvarende mestre fra Din Lokale mægler.

Mixrækken: Støvlen

Oldboys: Team Bullbjerg

Det blev en god dag med en ny Vanløse-tradititon.

»RealMægler Cup (Vanløse Cup) blev igen en stor succes. Med over 200 deltagere er Vanløse Cup ved at blive en god tradition. Det er 3. år det afholdes. Her er en god mulighed for at møde din nabo, venner, familie osv til en god gang bold. Solen skinnede, fadøllet var koldt og stemningen i top,« siger Martin A. Olesen fra RealMæglerne, som sagt sponsor for cuppen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vanløse

Sommercamp var kæmpe succes

Annonce
Forsiden netop nu
KøbenhavnLIV

Seks maratoner på seks dage

Vanløse

Sommercamp på Asfalten i uge 28

Annonce