Annonce
Erhverv

Rene har ikke en smartphone: Jeg bruger en time ekstra hver anden dag for at kunne vise en coronatest på arbejdet

Snoopy Bodega, Rene. Foto Chili Djurhuus

Der var smil på Snoopy Bodega, da den åbnede onsdag 21. april, og bartender Rene smiler også på trods af at han skal bruge en time ekstra om hver anden dag for at få foretaget en quicktest.

- Jeg bor ved omkring Hvidovrevej, og det nærmeste quicktestcenter er i Avedøre, så jeg skal op en time tidligere, siger Rene, der dog ikke er så påvirket af at skulle op.

- Jeg plejer at stå tidligt op og gå en lang tur. Så det betyder ikke så meget for mig, svarer rene der bare er glad og taknemmelig for at hans arbejdsplads er åbnet igen.

Annonce

Også hans arbejdsgiver, Stine Sigsgaard Hougaard er glad, da vi kigger forbi.

- Det er så dejligt at vi er åbnet igen, og indtil videre passer det faktisk perfekt, når folk bestiller bord. Nogle gange må vi lige flytte lidt rundt på vores gæster, men heldig er de okay med, svarer Stine Sigsgaard Hougaard, da vi spørger hende, hvordan det er gået med at gæsterne skulle bestille bord.

Stine Sigsgaard Hougaard er rigtig glad for at hendes værtshus, Snoopy Bodega igen er åbnet. Foto. Chili Djurhuus

- En af vores dejlige stamgæster ringede i går og bestilte bord. Han fortalte, at han lige havde fået vaccinationen, men at han altså ikke kunne printe sit coronapas ud og at han hellere ikke havde en smartphone. Jeg sagde til ham, at han bare kunne komme herned, så ville jeg gerne hjælpe ham, fortæller Stine og fortsætter.

- Dog så var det ikke ligetil, fordi han åbenbart lige havde fået sit andet stik, og da vaccinen først gælder 14 dage efter andet stik, så jeg måtte afvise ham. Og så sagde han, at jeg skulle ringe klokken, hvorefter han gik,  for at finde et sted hvor han kunne få en quicktest, så han kunne komme ind og få en øl, fortæller Stine og smiler.

Annonce

Mest læste

Annonce
Alarm112

Tiltale: 60-årig stedfar forgreb sig på 15-årig pige ved at narre hende

Annonce

Seneste nyt

Annonce
Indland

Mere natteliv og farvel til mundbind om lidt: De fleste restriktioner er udfaset i september

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce