Annonce
Vanløse

Så lukker Vanløse endnu mere ned. Husker du at støtte de lokale butikker?

Juletræet på Vanløse Torv. Foto. Kronen
Annonce

Så lukkede Mette Frederiksen alle indkøbscentre, stormagasiner, arkader og basarer ned - og derved også Kronen fra i 17. december til og med 3. januar 2021.

Udvalgsvarebutikker, som såsom byggemarkeder, boligforretninger, der er på 5000 m2 eller derover, lukker ligeledes fra i morgen 17. december 2020 til og med 3. januar 2021.

Desuden lukker liberale serviceerhverv, hvor den nødvendige smitteforebyggende afstand ikke kan sikres, herunder frisører, massører, tatovører, køreskoler mv., fra mandag den 21. december 2020 til og med 3. januar 2021.

Indtil videre er butikker, som vi jo har en del af i Vanløse fredet fra nedlukning. Derfor skal vi huske på - med behørig coronaafstand - at støtte de butikker, hvis vi ikke lige nåede ned i Kronen, før det lukkede ned. Ikke købe online, men støtte vores lokalmiljø.  Det er nu, vi skal stå sammen og lidt til. For ellers er butikkerne her ikke, når Vanløse lukker op igen.

Derfor laver vi på VanløseLIV en liste over de butikker, vi har her i Vanløse.  Butikker, som har alt, hvad hjertet kan begære under juletræet - og lidt til.

Send en mail til chili@vanloseliv.dk eller skriv en kommentar i kommentarfeltet til det oprindelige opslag på VanløseLIV, hvis der er en butik du synes skal på listen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mand sigtet for narkobesiddelse på Ålekistevej

Annonce