Annonce
Vanløse

Sommercamp på Asfalten i uge 28

'Asfalten' i Vanløse
Annonce

Kalder alle børn og unge i Vanløse. Hvis du har lyst afprøve dine rulleskøjte-færdigheder, skateteknikker og kreative evner på rulleskøjter, løbehjul eller skateboard, så er der Vanløse Games Sommercamp på 'Asfalten' i uge 28, Klitmøllervej 16, mandag til fredag fra 10.00-13.00. Det er gratis og kræver ikke tilmelding.

Der vil være rulleskøjte-, skate- og løbehjulstræning med Mills Club skate & event samt kreativt værksted og leg med Idrætsprojektet.

- Vanløse Games Sommercamp bliver en sjov og begivenhedsrig uge fyldt med aktiviteter på Asfalten. Er du hjemme i uge 28, så kom ned og være med til spændende streetaktiviteter. På vores sommercamp kan du møde dygtige trænere og få nye venner, fortæller Per Stengade, medlem af Vanløse Lokaludvalg.

Der er mange flere aktiviteter på vej i forbindelse med Vanløse Games 2020, Følg med på Vanløse Lokaludvalgets hjemmeside og Facebook.

Sommercamp gennemføres i henhold til myndighedernes anbefalinger og anvisninger i forbindelse med corona-virus på det gældende tidspunkt.

Vanløse Games er et samarbejde mellem Vanløse Lokaludvalg, Mills Club skate & event og Idrætsprojektet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Klumme: Billige boliger på Brugsen-grunden

Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Pligten kalder 1. oktober på Stairway

Idræt

Nu kan du nominere Årets Idrætsforening

Byudvikling

Jette Hill Ludvigsen: Vanløse bymidte trænger til at et ordenligt hjertestarter stød - og masser af kærlighed

Miljø

53 nye elbusser på vej

Annonce