Annonce
Vanløse

Sommercamp var kæmpe succes

Der var stor tilstrømning til Sommercampen på Asfalten ved Klitmøllervej
60 -75 børn mellem 5 og 15 år på rulleskøjter og løbehjul fik i løbet af ugen gang i hjulene under kyndig vejledning af engagerede og inspirerende instruktører på sommercamp
Annonce

Der var stor tilstrømning til sommercampen på Asfalten ved Klitmøllervej. 60 -75 børn mellem 5 og 15 år på rulleskøjter og løbehjul fik i løbet af ugen gang i hjulene under kyndig vejledning af engagerede og insiprerende instruktører. Både rullehockeybanen og Genvejen ved Damhusengens Skole blev taget i brug.

- Jeg synes, det var alt for svært at løbe på rulleskøjter, men nu kan jeg løbe helt alene, uden nogen holder mig i hånden, sagde den femårige Marie.


Vi har planer om et stort event med alverdens streetsportstilbud en gang efter sommerferien, hvis coronasituationen giver os mulighed for det

Per Stengade, Medlem af Vanløse Lokaludvalg


- Nej hvor er det fedt. Jeg har lært en masse nye tricks. Bare der kommer mere af den slags. sagde den tolvårige Peter.

Og Vanløse Lokaludvalg arbejder på, at der kommer mere.

- Vi har planer om et stort event med alverdens streetsport tilbud en gang efter sommerferien, hvis corona situationen giver os mulighed for det, fortæller mellem af Vanløse Lokaludvalg Per Stengade.

- Vi håber, at udvalget kan få arrangeret en eftermiddag om ugen til efteråret, så alle kan komme forbi og lære nyt og forfine stilen, supplerede Bastian, der er træner hos Mills og bor i Vanløse. Han fortsætter:

- Og så håber vi, at den store interesse der efterhånden er for uorganiseret streetsport resulterer i velvilje og økonomi til forbedring af Asfaltens indretning. Der arbejdes også på at få penge til lethal hen over rullehockey-banen, så man kan bruge den i al slags vejr hele året, siger Per Stengade afsluttende.

Sommercampen er arrangeret af Idrætsprojektet og Mills Club Skate og Event i samarbejde med Vanløse Lokaludvalg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vanløse

Mød skønhedseksperter i Kronen

Annonce
Forsiden netop nu
Vanløse

Sang om Ålekistevej spilles på P5

Vanløse

DSB vedtager snart ny køreplan

Vanløse

Legestue åbner i Den Gamle Kaffebar

Annonce