Annonce
Vanløse

Stairway overlever corona: Forårsprogrammet er på vej

På grund af corona er scenen tom på Stairway, men PR-medarbejder Line Rædkjær Poulsen fra Stairway, lover at så snart Danmark åbner igen starter koncerterne. På billedet ser du musikredaktør på Stairway, Jeppe Greve. Foto: Line Rædkjær Poulsen
Stairway holder hovedet oven vande og ser frem til at byde koncertgængerne velkommen, når Mette Frederiksen åbner Danmark igen.
Annonce

Der er stille på koncertfronten i hele Danmark. I hvert fald, når det gælder livekoncerter, der ikke spilles online. Og livekoncerter blev der ikke mange af på Vanløses nye spillested, Stairway, før det, på grund af corona pandemien, lukkede ned igen.

Spørgsmålet er, om Stairway åbner igen, når corona slipper sit greb?

Vi har spurgt Line Rædkjær Poulsen, fra Stairway hvordan det går med Stairway, og om Vanløse skal frygte ar miste sit nye spillested på grund af corona.

Annonce

Forårsprogram på vej

- Vi arbejder hårdt i maskinrummet med at optimere rammerne, så Stairway fremstår endnu skarpere, når vi åbner igen, fortæller PR-medarbejder, Line Rædkjær Poulsen, og løfter sløret for, at Stairway er ved at lægge sidste hånd på forårsprogrammet, selvom det er noget af et puslespil på grund af corona.

- Men vi er ret stolte af resultatet (forårsprogrammet, red)m og vi glæder os til, at dørene åbnes igen, så vi for alvor kan skabe kulturaktivitet i Vanløse.

Hvordan har Stairway det under corona?

- Stairway står i den samme udfordring, som jeg tror, alle andre står i. Begrænset i at lave det, vi er sat i verden for: At samle folk om kulturen svarer Line der forklarer at det har været en udfordring at åbne et spillested midt i en corona-pandemi.


Stairway savner alle de glade gæster, men trods Corona er Stairway optimist og har store forventninger til og planer for den kommende tid.

Line Rædkjær Poulsen, PR-medarbejder


- Men til trods for restriktioner, aflysninger og omlægning af program er vi glade for, vi havde muligheden i efteråret, og Stairway er kommet rigtig godt fra start. Vi er fuldstændig overvældet af den store interesse, der er omkring Stairway, og vi er meget taknemmelige for den enorme opbakning, der har været fra lokalmiljøet, og alle de gode kræfter der er i bydelen, siger Line og fortæller at besøgstallet var flot i efteråret.

- Og ud fra billetsalget, ser det lovende ud for den kommende sæson. Stairway savner alle de glade gæster, men trods Corona er Stairway optimist og har store forventninger til og planer for den kommende tid, siger Line Rædkjær Poulsen afsluttende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Corona

Pop-up testcenter åbner på Ålekistevej

Erhverv

Kronen gentager kæmpe bingo-succes

Debat

Vanløse har ventet på et arkitekttegnet bycenter

Annonce