Annonce
Mad

Sushi Station kåret til bedste take away restaurant i Vanløse

Indehaver af Susho Station Zhenjiang Liu. Foto. Chili Djurhuus

I et ekstremt år præget af corona epidemien, og hvor konkurrencen nok aldrig har været hårdere på take away markedet, så vinder Sushi Station prisen som årets bedste take away restaurant i Vanløse.

Det er nu slået fast, efter at kunderne på den landsdækkende take away portal Hungry har stemt Sushi Station ind på førstepladsen.

Glad for anerkendelsen

Sushi Station vinder foran foran Pizza Palace på 2. pladsen og Restaurant India på 3. pladsen. Restauranter er blevet bedømt ud fra kvaliteten af maden samt leveringstid.

Indehaver Zhenjiang Liu lægger ikke skjul på, at han er stolt af kåringen i et år, hvor der har været stor konkurrence og flere take away kunder end normalt.

- Vi synes, vi gør et godt stykke arbejde, men jeg bliver selvfølgelig ekstra glad, når jeg får kundernes anerkendelse sort på hvidt. Specielt i et år, hvor der har været ekstra travlt, er det vigtigt, at vi har formået at kunne fastholde vores kvalitetsniveau og hurtige leveringstider, siger Zhenjiang Liu.

Det er den landsdækkende take away portal Hungry, der på baggrund af blandt andet kundernes bedømmelser på Hungrys hjemmeside og i appen, har udvalgt de mest populære restauranter. Herefter har man ladet byens brugere stemme på deres favoritter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce