Annonce
Erhverv

Tvangsauktion af Kronen: Alt er fint

Kronen
Efter at have eksisteret i lidt mere end tre år er shoppingcentret, Kronen, sat på tvangsauktion. Vi har talt med Center Manager Lisbeth Dueholm om centrets fremtid.

Alt er godt. Jeg har møde med kurator her lige om lidt. Jeg ringer tilbage, så snart det er forbi Ordene kom fra Center Manager, Lisbeth Dueholm, og kort tid efter ringede hun tilbage.

- Ja, der er faktisk ikke så meget at udtale sig om. Det er kun bygningen, der skifter ejer, og det kommer ikke til at påvirke dem, der bor i lejlighederne og butikkerne.

Hvad vil det sige?

Annonce

- Det betyder, at butikkerne selvfølgelig, slår dørene op 21. april som planen altid har været, svarer Lisbeth Dueholm.


Der står i lokalplanen, hvad der skal være på matriklen. Og der skal være butikker i de to etager

Bent Christensen


Så det kommer ikke til at have betydning for butikkerne?

- Nej, det som butikkerne har lidt og lider under, det er coronapandemien, så jeg håber selvfølgelig, at folk vil komme og købe lokalt, når vi åbner op på onsdag om en lille uge, siger Lisbeth Dueholm afsluttende.

Lokalplan sikrer mod boligmatadorer

Hvis man frygter, at en boligmatador skulle finde på at købe Kronen, der er blevet sat på tvangsauktion og bygge centret om til ejerlejligheder, så kan man ånde lettet op, det fortæller formand for Vanløse Lokaludvalg, Bent Christensen.

Kort om tvangsauktionen

Efter at have eksisteret i lidt mere end tre år er shoppingcentret, Kronen, sat på tvangsauktion. Centret har haft en hård medfart, da det allerede tilbage i februar 2020, blev erklæret konkurs. Og nu er det sat på tvangsauktion.

Hvis du skulle have lyst til at købe centret, skal du have omkring 1.3 milliarder (den offentlige værdi, red) med i håndtasken, når shoppingcenteret kommer under hammeren ved Retten på Frederiksberg 29. april.

- Der står i lokalplanen, hvad der skal være på matriklen. Og der skal være butikker i de to etager. Og så står der, at der skal være lejligheder i byggeriet, svarer Bent Christen, da vi spørger ham om en mulig boligmatador kunne købe centret og bygge det om til ejerlejligheder.

- Og desuden så har boligselskabet, der administrerer lejlighederne, en kontakt på, at det er dem der står for det, så der er ikke noget at komme efter, slår Bent Christensen fast.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce