Annonce
Vanløse

Vær med til at løse trafikale udfordringer i Vanløse

Krydset Sallingvej/Godthåbsvej/Hulgårdsvej. Foto. Google Maps

Hvis du har en holdning til hvordan de trafikale udfordringer i Vanløse skal løses, så har du muligheden for at give dit besyv med i Vanløses digitale borgerpanel.

Lokaludvalgets arbejdsgruppe for Trafik og Plan har nemlig løbende fået henvendelser om de trafikale udfordringer i Vanløse. I den forbindelse er det besluttet at udarbejde en trafikplan for Vanløse, der tager afsæt i en mere overordnet og systematisk tilgang til bydelens trafikale udfordringer. Og derfor har arbejdsgruppen udarbejdet en borgerpanelundersøgelse som sendes ud til borgerpanelets cirka 3700 medlemmer.

Resultaterne inddrages i den kommende Trafikplan. Målet med Trafikplanen er at skabe et bedre overblik over de største trafikale problemstillinger, så lokaludvalget og politikerne i Borgerrepræsentationen har et bedre grundlag for at sikre, at alle trafikanter kan færdes under trygge forhold i bydelen.

Annonce

Og hvis du ikke ikke er en del af borgerpanlet, kan du nå det endnu. Borgerskemaundersøgelsen kan nemlig besvares til og med 14. april.

Tilmeld dig Vanløses digitale borgerpanel her

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce