Annonce
Vanløse

Vanløse er et af de tryggeste steder i København - også om natten

Natteravnene i Vanløse, Jesper, Vibeke og Marie. Foto. Chili Djurhuus
En ny tryghedsundersøgelse fra Københavns Kommune viser et fald i utrygheden om natten i Vanløse. Natteravn Jesper Farbøl nikker genkendende til undersøgelsen.
Annonce

Siden 2009 har Københavns Kommune spurgt Københavnerne, hvordan de oplever at bo i København, og det ser godt for for Vanløse - om natten. Undersøgelsen viser et fald i andelen af utrygge vanløseborgere i aften-og nattetimerne fra  24 procent i 2009  til 11 procent i  2020. Noget som formand for Natteravnene i Vanløse, Jesper Farbøl nikker genkendende til.

Annonce

Ligesom da vi var unge

- Tryghedsundersøgelsen giver et godt billede af, hvad jeg oplever som natteravn. Vanløse er blandt de tryggeste steder i København. De unge opfører sig faktisk rigtig pænt. Mange af de unge, vi taler med, opfører sig ikke mere kvajede, end vi selv gjord,e da vi var unge. Der er ret få problemer i Vanløse, fortæller Jesper Farbøl, der ofte er at se, når Natteravnene er ude i natten for at skabe tryghed i Vanløse.


Det er ikke, så pokkers farligt at bo i Vanløse.

Jesper Farbøl


Tror du at de unge opfører sig anderledes, når de møder natteravnene?

- Jeg vil ikke udelukke, at de unger er mere englefromme, når vi er der. Jeg tror, at vores tilstedeværelse er med til at minde de unge om, at der er andre mennesker, og at de skal passe på med ikke at skabe øget utryghed," svarer Jesper Farbøl og fortsætter.  "Det er ikke, så pokkers farligt at bo i Vanløse."

Tryghedsundersøgelse, København 2020
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vanløse

Mød skønhedseksperter i Kronen

Annonce
Forsiden netop nu
Vanløse

Sang om Ålekistevej spilles på P5

Vanløse

DSB vedtager snart ny køreplan

Vanløse

Legestue åbner i Den Gamle Kaffebar

Annonce