Annonce
Vanløse

Vanløse IF står over for svær sæson

Annonce

Vanløse IFs førstehold har mistet flere nøglespiller, og træner Jesper Holdt spår holdet en svær sæson med flere nye spillere. Han håber på lokal opbakning til især lokalopgøret onsdag 21. august mod Brønshøj.

Lørdag 3. august går det løs for Vanløse IFs førstehold, der spiller i fodboldens 2. division.

En ny sæson truer, og det er ikke uden ydmyghed og masser af håb, at træner Jesper Holdt ser frem mod en ny sæson.

»Det bliver ikke let. Det bliver vores anden sæson i 2. division, og man siger jo, at anden sæson i en række altid er den sværeste. Det er nu, vi skal bevise, at vi kan blive eller i bedste fald rykke op,« siger Jesper Holdt til Vanløse Bladet.

I sidste sæson mistede holdet en række nøglespillere, og det betyder, at nye spillere og gamle spillere skal finde hinanden.

»Vi skal bygge et helt nyt forsvar op, og vi har fået en dygtig spiller, Oscar Vraae fra Hillerød IF. Vi har også nye angribere som Simon Pedersen og Simon Haages, og de første træninger går med at ryste holdet sammen,« siger Jesper Holdt, der ikke tror, at sæsonen bliver let for holdet.

Formen forpligter

»Generelt er vi i en situation, hvor vi håber på at komme med i oprykningsspillet. Vi havde en fantastisk sæson sidste år, og det forpligter,« siger Jesper Holdt.

Sæsonen begynder med udekamp mod Slagelse, hvor træneren er tilfreds med ét point, men naturligvis går efter tre point.

I fjerde kamp i sæsonen, onsdag 21. august, skal Vanløse IF møde Brønshøj på hjemmebane.

»Jeg håber virkelig, at der kommer rigtigt mange lokale fans til at bakke drengene op,« siger Jesper Holdt.

Træneren vurderer, at Vanløse IF er den bedste amatørklub i rækken, og derfor håber han også på, at garvede topspillere, som Jack Castelijns fortsætter.

LÆS OGSÅ: Døv topscorer: »Jeg kan jo alt, undtagen at høre«

Gøre det endnu bedre

Den hollandske angriber og topscorer har da heller ingen andre planer og han ser ligesom sin træner frem mod en sæson hvor mandskabet skal finde formen.

»Vi tror på at vi kan spille igen for oprykningsspil i kommende sæson. Vores mål er at vi skal gøre det bedre end sidste år. Så vi ved, hvad det kræver af os. Det bliver jo mere hårdt og udfordrende for os. Sidste år var der flere hold, der ikke kendte os særligt godt, men nu har de lært os at kende og vil sikkert forsøge at presse os mere i den kommende sæson. Så vi må være stærke og tro på os selv,« siger Jack Castelijns, der sidste år lavede syv mål i 14 kampe.

»Jeg vil altid have fokus på at lave mål og hjælpe holdet så meget hvad jeg kan. Mit mål er at lave flere mål end sidste år, og det tror jeg på. Det vigtigste er at vi ligger i top-6 i puljen,« siger den hollandske angriber.

 

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vanløse

Sommercamp på Asfalten i uge 28

KøbenhavnLIV

Pizza & Sandwich X er bedst

Vanløse

Marinela løber til fordel for indlagte børn

Vanløse

Damhuskroen bliver til Old Irish Pub

Annonce