Annonce
Nytårshilsen

Vanløse lokaludvalg: Endnu et år er gået i Vanløse. Sikke et år

Bent Christernsen formand, Vanløse Lokaludvalg. Foto. Privat
Annonce

Endnu et år er gået i Vanløse - og i Vanløse lokaludvalg. Sikke et år.

Meget har stået i coronaens tegn, og mange vil synes for meget. Men forhåbentlig vil der komme lys for enden af tunnelen, så vi igen kan mødes sikkert, på veje og stræder i bydelen. Indtil da må vi opfordre til at iagttage alle forsigtigshedsregler.

For lokaludvalget har det betydet, at en lang række arrangementer har måttet aflyses. Vi har været tvungne til at tænke på andre og nye måder, men vi har måtte konstatere, at den vigtige kontakt mellem bydel, borgere og lokaludvalg i 2021 af al magt må sættes højt på dagsordenen, så Vanløse kan sikres indflydelse og forståelse som en del af Københavns kommune.

Vor Årstidsfest kunne ikke gennemføres på traditionel vis, men måtte flyttes til Kronen med en Udstilling om FNs verdens mål, knyttet sammen med Vanløses og Københavns stilling til disse vigtige spørgsmål i de kommende år.


2021 bliver bydelsplanen for Vanløse i de næste år. Hvordan kan vi sætte bydelens store spørgsmål til borgernes debat, så vi kan nogle stærke svar også til Københavns Rådhus, så der sikres en stærk forbindelse til de partier og deres kandidater, der stiller op til kommunevalget i november.

Bent Christensen, Formand for Vanløse Lokaludvalg


Juletræet står ganske vist på Vanløse Torv, men kunne blot tændes digitalt eller fra Grønland, eller hvor julemanden nu end måtte opholde sig.

Vi kunne også prøve vores første digitale borgermøde om Linde Alle. Nogle af vore normale aktiviteter kunne gennemføres, som Vanløse Damhustræf eller mere eller mindre Repair Café.

2021 bliver bydelsplanen for Vanløse i de næste år. Hvordan kan vi sætte bydelens store spørgsmål til borgernes debat, så vi kan nogle stærke svar også til Københavns Rådhus, så der sikres en stærk forbindelse til de partier og deres kandidater, der stiller op til kommunevalget i november. Blandt de vigtige spørgsmål, vi stiller, står trafikken på dagsordenen, sammen med natur og miljø, og den centrale bymidte. Alt dette og mere til skal vi finde en vej til gennem epidemiens udfordringer.

Jeg ønsker godt nytår og sikkert nytår.

Vanløse Lokaludvalg, Bent Christensen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mand sigtet for narkobesiddelse på Ålekistevej

Erhverv

Locals Kaffebar flytter

112

21-årig stukket ned

Vanløse

Vil du skabe mere liv i Vanløse?

Annonce