Annonce
Vanløse

Vanløses Ønsketræ vokser igen

Foto. Gitte Hedeby
Annonce

De sidste par år Oasen i samarbejde med folkekirkerne i Vanløse haft Ønsketræet. Det kommer til at stå på 1. sal i Kronen samt foran Oasen.

Ønsketræet er et træ, som det er muligt at få sit ønske hængt på, hvis man er en økonomisk trængt familie i Vanløse.

Hos Ønsketræet kan man henvende sig, hvis man ikke kan se, hvordan man skal komme igennem julen for sine børn. Så hjælper Ønsketræet med at opfylde børnenes julegaveønsker, så vidt muligt. Og har man overskud til at hjælpe, så kan man plukke et ønske fra træet og opfylde det for en af de trængte familier.

Rent praktisk foregår det således, at hvis du ønsker hjælp, skal du sende en mail til gitte@oasen2720.dk. Så hænger hun familiernes ønsker på træet. Det hele foregår virtuelt på www.oasen2720.dk. De har dog også et rigtigt træ stående foran Oasen fra 1. dec. Men alle ønsker som skal tages i betragtning skal sendes til Gitte.

Annonce

Hvordan hjælper jeg

Ønsker du at hjælpe og plukke et ønske kan man se familierne på www.oasen2720.dk. Alle er naturligvis anonyme. Du kan også vælge at støtte online med et beløb og man kan skrive i kommentarfeltet, hvilken familie man ønsker at støtte. Så køber Oasen gaver til familierne. Du kan også sende en mail til Gitte og få børnenes gaveønsker. Så kan du selv gå ud og juleshoppe gaver til børnene og aflevere gaverne i Oasen inden jul.

Alle familierne kommer og afhenter gaver nogle dage før juleaften. For dem som ikke selv har mulighed for at afhente, kører Gitte, og Pia som er præst i Vanløse Kirke ud med gaverne lille juleaften.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mand sigtet for narkobesiddelse på Ålekistevej

Annonce