Annonce
Vanløse

Zombie bamserne kommer....

Doktor Gys 29. juli i Kulturstationen vil hjælpe dig med at forvandle din bamse til en zombie eller varulve med hjælp af special effects, latex, filmblod og mystiske maskiner.
Annonce

Har du altid drømt om din egen zombie bamse, så har du nu muligheden, hvis du vel at mærke er mellem 8 og 14 år.

Doktor Gys gæster Kulturstationen 29. juli, hvor han vil hjælpe dig med at forvandle din bamse til en zombie eller varulv med hjælp af special effects, latex, filmblod og mystiske maskiner.

Annonce

Hugtænder og blodige sår

Idéen til at lave zombie bamser blev opfundet for en del år siden, da Doktor Gys opdagede at der var noget der hed bamse-hospitalet, hvor man kunnen få lappet sin bamse.  Men det kunne Doktor Gys aldrig finde på.

- Næh nej, jeg er specialist i zombier, og jeg er i øvrigt ved at skrive en fagbog om zombiernes oprindelse. Så er det oplagt at lave en workshop hvor ens elskede bamse får en renæssance og derved et nyt liv som en blodig bamse. Og børnene er vilde med ideen, fortæller, Janus, der også er kendt som Doktor Gys, Han fortsætter.

- På et tidspunkt når man en alder, hvor bamser og sovedyr ikke har så stor betydning mere, hvor bamserne ofte ender på forbrændingen eller i en mørk kælder, hvor mug og kryb hurtigt får has på den ellers så elskede bamse. Så hvorfor ikke give bamserne et nyt liv, hvor de genopstår som uhyggelig zombier med hugtænder og blodige sår?

Hvis du har fået blod på tanden til at forvandle din bamse til en Zombie, skal du smutte ned på Kulturstationen 29 juli fra 12- 15.  Arrangementet er gratis og uden tilmelding.

Bonusinfo

  • Du skal have tøj på der kan tåle at blive snavset med filmblod og latex eller have forklæde på, da latex og filmblod kan være svært at vaske af tøjet.
  • Du skal medbringe din egen bamse.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vanløse

Mød skønhedseksperter i Kronen

Annonce
Forsiden netop nu
Vanløse

Sang om Ålekistevej spilles på P5

Vanløse

DSB vedtager snart ny køreplan

Vanløse

Legestue åbner i Den Gamle Kaffebar

Annonce