Annonce
Ugeavisen Varde

Åbent møde i Naturrum Filsø som optakt til efterårets Naturparkugen

Varde Kommune, Vardemuseerne, NaturKulturVarde og en gruppe af frivillige borgere, foreninger og erhvervsdrivende stod sidste år bag Naturparkugen i kystbyerne Nymindegab, Henne Strand, Vejers og Blåvand samt ved Filsø. Den skal gentages, hvorfor alle interessere inviteres til planlægningsmøde den 20. januar i Naturrum Filsø. PR-foto
Annonce

Varde: Mandag den 20. januar kl. 17 indbyder Varde Kommune, Vardemuseerne, NaturKulturVarde og en gruppe af frivillige borgere, foreninger og erhvervsdrivende til åbent optaktsmøde om Naturparkugen i efterårsferien. Mødet holdes på Naturrum Filsø på Kærgårdvej 14B, og alle er inviteret. Der er tilmelding af hensyn til forplejning til Mette Søderberg på msde@varde.dk eller sms 2324 3586 senest den 17. januar.

- Naturparkugen har de seneste par år budt på store oplevelser i efterårsferien. Arrangementet vokser både i omfang og kendskab. Fællesskabet bag Naturparkugen vokser også, men vi vil så gerne have flere med, så vi kan lave et storslået arrangement i 2020. Derfor inviteres alle interesserede til åbent kick off-møde, skriver projektkonsulent Mette Bindesbøll Søderberg i en pressemeddelelse.

Naturparkugen afvikles på alle hverdage i efterårsferien med mulighed for storslåede naturoplevelser i kystbyerne Nymindegab, Henne Strand, Vejers og Blåvand samt ved Filsø. Sidste år bød ugen på vinterbadning, guidet ridetur, snitteværksted, guidede gåture, skumringskoncert, fisketryk med blæksprutteblæk og meget meget mere.

Naturparkugen blev sidste år en stor succes, hvor man alle hverdage i efterårsferien kunne deltage i en lang række aktiviteter - som her snitteværkstedet. Nu skal den kommende Naturparkuge planlægges, hvorfor alle er inviteret til formøde den 20. januar i Naturrum Filsø. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Seje piger og seje drenge!

Annonce