Annonce
Ugeavisen Varde

Ægtefæller til demensramte inviteres til musik og foredrag

Sprogforsker Michael Ejstrup gæster den 7. oktober Varde med et foredrag om vores sprog og dialekter, og hvilken betydning det har. PR-foto
Annonce

Varde: Aflastningstjenesten holder i september, oktober og november arrangementer for ægtefæller til demensramte, oplyser foreningen i en pressemeddelelse.

Formålet er at anerkende de svære vilkår og den store ekstra opgave, som de pårørende har haft i forbindelse med corona-nedlukningen. Tidspunktet er lagt om dagen, så det er nemmere for dem at komme hjemmefra.

Arrangementerne foregår på Smedeværkstedet i Varde den 22. september, den 7. oktober og den 11. november fra klokken 10-14.

Til arrangementerne gæster blandt andet revyforfatter, skuespiller og mangeårig direktør for Sønderborg Sommer Revy, Leif Maibom, sprogforsker Michael Ejstrup, og musikerduoen Signe Juhl og Martin Schack.

Alle arrangementer kræver tilmelding. Aflastningstjenesten er en forening, som aflaster pårørende til alvorligt syge og døende.

Sangerinde Signe Juhl og musiker Martin Schack spiller op til arrangementet den 7. oktober. PR-foto
Leif Maibom er revyforfatter, revyskuespiller og gennem mange år direktør for Sønderborg Sommer Revy. Han underholder til arrangementet den 22. september. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

25 års jubilæum

Annonce