Annonce
Ugeavisen Varde

17-årige Thomas: Bestyrelsesposten er vigtig for mit cv

Thomas er svømmeinstruktør for børn, øvede, 7-9 år. Der er 12 deltagere på holdet. – Det er spændende at se, hvordan børnene udvikler sig, siger Thomas. Foto: Malene Wonsbek
Thomas er fodboldspiller og ikke en svømmer. Lige nu bruger han dog sin fritid i Varde Svømmeklub, fordi det styrker hans fremtidige uddannelsesmuligheder.
Annonce

Varde: Thomas Andreas Jeppesen er fodboldspiller. Han har driblet med bolden, siden han var fire år. Fodbold var hans passion. Desuden har han i flere år været fodboldtræner, og blandt andet været med til at føre Hodde-Tistrup Sportsforenings bedste pigehold til topresultater.

Lige nu ligger fodboldstøvlerne dog i bunden af skabet, for han har ganske enkelt ikke tid til selv at spille. Han arbejder målrettet på at få de bedste uddannelsesmuligheder, og et engagement i Varde Svømmeklub som både instruktør og næstformand giver mange pluspoint på uddannelseskontoen.

- Jeg vil rigtig gerne gøre karriere i forsvaret. Og vil i hvert fald søge optagelse som soldat i Jægerkorpset. Måske vælger jeg også at søge ind som helikopterpilot, men jeg kan også sagtens se mig selv i militærpolitiet, fortæller 17-årige Thomas Jeppesen.

Annonce

Militær fremtid

Til sommer afslutter han sin to-årige HF-eksamen på Varde Gymnasium på uniformslinjen, der er målrettet elever, som gerne vil ind til politi, militær, ambulanceredder eller lignende.

- Jeg kom med i bestyrelsen for et år siden og afløste et medlem, der valgte at trække sig. Min mor, der er formand i svømmeklubben, og jeg tænker meget ens. Vi er gode til at arbejde sammen. Vi har forskellige kompetencer og supplerer derfor hinanden rigtig godt. De tre øvrige bestyrelsesmedlemmer også har taget fint imod mig. De har ikke set skæv til, at jeg er Dorthes søn. Ligesom min mor er jeg opsat på at yde et godt stykke frivilligt arbejde, hvor resultaterne er målbare, fortæller Thomas Jeppesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Seje piger og seje drenge!

Annonce