Annonce
Ugeavisen Varde

25 års jubilæum: Ann Dorte Langgaard, tandplejen i Varde

Ann Dorte Langgaard kunne i august fejre 25 års jubilæum ved Den kommunale Tandpleje i Varde. PR-foto
Annonce

Varde: Ann Dorte Langgaard havde i august 25 års jubilæum ved Den kommunale Tandpleje i Varde.

Ann Dorte kom fra en stilling ved Sundbæk Dental, hvor hun i knap ni år arbejdede med tandteknik, inden hun slog ind på arbejdet med tandpleje for børn og unge.

Arbejdsopgaverne har udviklet sig gennem årene, og flere er kommet til. Ann Dorte behersker stadig de procedurer, som hun havde med fra Sundbæk Dental, og der er kommet mange andre kompetencer til efterhånden, så Ann Dorte nu også både kan assistere tandlægen og selvstændigt have patienter til lakering af tænder og forebyggelse af tandsygdomme for hele aldersgruppen 0-18 år.

Ann Dorte går altid langt i sine bestræbelser på at give børn, unge og forældre en kvalificeret behandling og en god oplevelse ved at komme i tandplejen. Ann Dortes hjerte brænder stærkt for børn og unge, der ikke har det let i livet, hvor hun i særlig grad ser det som sin opgave at understøtte disse børn og unge bedst muligt.

Ann Dortes arbejdsindsats har gennem alle årene være formidabel, og hun har mange gange vist en utrolig fleksibilitet og er en værdsat medarbejder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

25 års jubilæum

Annonce