Annonce
Ugeavisen Varde

30 kontorpladser, konferencerum og yogasal: Schantz-parret er klar med kæmpe projekt, der kombinerer arbejdsliv og velvære

Anette og Flemming Schantz glæder sig til, at det nye kontorfællesskab tages i brug. Idéen er spontan, men forventninger og ambitionerne er høje. Bag parret kommer der fra næste uge til at være kontorpladser. Foto: Martin Jørgensen
Flemming og Anette Schantz rykker deres virksomhed ind i Borgen Varde, men derudover byder de også andre erhvervsdrivende indenfor i deres nye projekt, der blandt andet tæller yogarum, konferencerum og terapi-lokaler.

Varde: I slutningen af marts åbnede Flemming og Anette Schantz et spritnyt padelcenter ved Borgen i Varde.

Halvanden måned senere kan de nu løfte sløret for endnu et projekt.

Et multirum, der kombinerer arbejdsliv og velvære. Her rykker de deres egen virksomhed, Schantz Ejendomme, ind.

Annonce

- Tanken er, at der skal ske noget hele tiden herude. Der skal være mennesker, som kommer ud og ind og er med til at skabe noget liv. Det kunne være rigtig spændende, fortæller Flemming Schantz.

Tanken er, at der skal ske noget hele tiden. Der skal være mennesker, som kommer ud og ind og er med til at skabe noget liv. Det kunne være rigtig spændende.

Flemming Schantz

Projektet kommer blandt andet til at indeholde kontorfællesskab med plads til 30 mennesker, yoga- og pilates-undervisning, terapirum som eksempelvis fysioterapi og samtaleterapi samt konferencerum.

Derudover har Heidi Høgsberg, indehaver af Dryss by Heidi Høgberg, også lokaler i bygningen, så de kommer på ingen måde til at have lokalerne for sig selv.

- Jeg er sikker på, at vi kommer til at få et sted, som bliver kendt for sin positive energi. Det er også derfor, at vi har valgt at kombinere arbejdslivet med ting som eksempelvis yoga, fordi vi gerne vil have fokus på det, vi anser som det gode liv med positive energier, siger Flemming Schantz, mens han viser rundt i bygningen, hvor håndværkere og rengøringsfolk er ved at gøre de sidste ting klar.

Her er Anette og Flemming i konferencerummet. På væggen kommer der en stor skærm, og der vil naturligvis være bord og stole, så folk kan afholde møder. Foto: Martin Jørgensen

Et dynamisk rum

Alle de nævnte ting er placeret på førstesalen i en bygning, der er placeret til venstre som noget af det første, når man kører ind på parkeringspladsen ved Borgen.

Hvis man føler sig fristet, men samtidig ønsker lidt mere ro på sin arbejdsplads, er der en løsning.

- Har man specifikke ønsker til sin arbejdsplads, så kan vi sagtens finde ud af det. Det kommer til at blive et dynamisk rum, hvor vi kan rykke rundt, som vi har lyst til, og som folk har behov for. Vi kan sagtens lave lukkede kontorrum, hvis det er noget, vi oplever, at folk efterspørger, understreger Flemming Schantz, der slet ikke kan vente med at tage det hele i brug.

- Jeg tror da på, at det kan blive ét stort fællesskab. Foruden nogle skønne omgivelser får man jo også muligheden for at få udvidet sit netværk og sparre med andre, fortæller han.

Planen er, at man kan tilkøbe kaffe- og madordning, hvis dette ønskes.

Anette og Flemming Schantz flytter deres egen virksomhed ind i lokalerne, og derudover har dryss by Heidi Højbjerg også lokaler i den ene ende af bygningen. I forbindelse med kontorfællesskabet kommer der til at være lokaler, hvor der vil være yogaundervisning. Det har de valgt at kalde Borgens Hjerterum. Foto: Martin Jørgensen
Annonce

Spontan tanke

Selvom der lige nu er mange bolde i luften, betyder det ikke nødvendigvis, at det er noget, som Flemming og Anette har brugt flere år på at planlægge. Tværtimod.

- Det er faktisk en tanke, vi fik nogenlunde samtidig med, at idéen om padel opstod, så det er jo ikke så mange måneder siden. Med det samme det blev ledigt, fik vi det sådan, at vi skulle finde på et eller andet, og det blev så det her, fortæller han.

Hvor mange tror du, at I kan tiltrække?

- Min forventning er, at vi kan få besat syv til ti pladser i første omgang, men vi håber da selvfølgelig på, at endnu flere har lyst til at blive en del af fællesskabet. Vi er i hvert fald meget positive omkring det hele, siger Flemming Schantz.

Selvom der er håndværkere og rengøringsfolk i fuld gang, og der endnu ikke står skriveborde klar,  forsikrer Flemming om, at det meste nok skal stå klar mandag 9. maj.

Anette glæder sig helt vildt til at byde folk indenfor i yogalokalerne, hvor hun selv skal undervise. Foto: Martin Jørgensen
Annonce

Flere gode idéer

Anette Schantz brænder for mediyoga, som er en medicinsk yogaform, hvor hun er instruktør og har hold med flere på venteliste.

Fremover kommer hun til at skifte sine normale lokaler ud med de nyrenoverede i Borgen, der er placeret få meter fra parrets arbejdspladser.

Borgens Hjerterum kalder de det.

- Det bliver så spændende, og man kan godt mærke, at yoga er noget, der vinder frem hos folk. I coronatiden har mange indset, at det mentale helbred skal prioriteres højere, så jeg glæder mig til at se, om vi kan få lokket folk med herop. Det tror jeg nu nok, siger hun med et smil.

Ligesom sin mand er hun også fuld af gode idéer.

- Dem kommer vi nok aldrig til at gå ned på, griner Flemming, hvorefter Anette tilføjer:

- Nej, jeg går jo faktisk med planer om at starte et hold op for mænd, hvor de får lov til at spille padel i en time, og derefter kommer de herind i salen og tager en times yoga. Så kan de få lov til at få en kold øl eller et glas vin bagefter.

Det er planen, at der udover Anette også vil komme andre instruktører fra både Varde og Esbjerg, som kommer til at have hold i selvsamme lokaler.

Der vil blive tilbudt andre yogaformer udover mediyoga.

Her kan du dyrke yoga og pilates. Foto: Martin Jørgensen
I dette lokale vil der være behandlere som eksempelvis fysioterapeuter og samtaleterapeuter. Foto: Martin Jørgensen
Annonce

Padel er en succes

Netop padel er også en stor del af parrets projekt om at skabe endnu mere aktivitet og liv omkring Borgen.

Her åbnede de for nyligt to indendørsbaner, og planen er at udvide på sigt.

- Det går helt vildt godt. Især når man tænker på årstiden. Det har virkelig overrasket mig. Det må jeg indrømme. Jeg havde ikke regnet med, at vi ville have booket alle eftermiddage, men sådan er det for tiden. Det er da bare fedt, siger Flemming Schantz, der stadig mangler at få udlejet det 300 kvadratmeter store butikslokale, der er placeret i stueetagen.

Anette og Flemming Schantz

52-årige Flemming Schantz har stået i spidsen for en række entreprenør- og byggeselskaber gennem årene.

I januar 2021 overdrog han sit entreprenørfirma til tre medarbejdere, og fremover fortsætter han i bestyrelsen og med at drive sin ejendomsforretning.

Sidste sommer blev han gift med Anette Schantz, som er 52 år, uddannet fysioterapeut og underviser i mediyoga i privat regi. Fremover kommer hun dog til at undervise i de nye lokaler i Borgens Hjerterum.


Annonce
Ugeavisen Varde

Musik- og Billedskolen inviterer til sommerkoncerter i det fri

Annonce
Ugeavisen Varde

Ny kunderådgiver i Andelskassen i Varde

Annonce
Ugeavisen Varde

Ny privatrådgiver i Ringkjøbing Landbobanks afdeling i Tarm

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Sådan fik Sanne sine børn til at vælge grøntsager frem for fredagsslik: - De har fået en gave for livet

Ugeavisen Varde

Den elektrikeruddannede musicalskuespiller Christoffer Sonnich Møller afløser Liv Stevns som leder af talentskole

Ugeavisen Varde

Mere kunst i Vardes Midtby

Ugeavisen Varde

Tænk fremtid

Ugeavisen Varde

Træn kroppen og hjertet med hjertevandring

Ugeavisen Varde

Varde Bibliotek kan fejre tredobbelt jubilæum i 2022

Ugeavisen Varde

Anette var 48 da hun fik en hjerneblødning: Mediyoga har hjulpet hende tilbage til det gode liv

Ugeavisen Varde

Naturvejleder fortæller om naturens afslappende påvirkning

Annonce