Annonce
Ugeavisen Varde

40.000  uventede kroner til Outrup Boldklub

- Hvis vi ikke havde fået dette sponsorat, så havde det været nødvendigt at sætte kontingentet op. Nu slipper vi for det og får oven i købet råd til nye fodboldmål til ungdomsafdelingen, siger Brian Christiansen, der modtog beskeden om pengegaven fra Carsten Hansen (tv). Privatfoto
Uventede penge luner godt i kassen hos Outrup Boldklub. Det er SPAR Købmand Hansen Henne Strand, der har søgt købmandsfonden KFI om midler til den lokale fodboldklub.
Annonce

Outrup/Henne Strand: Det er sjældent, man bliver ringet op og modtager en melding om, at man lige har fået en pengegave på 40.000 kroner. Men det oplevede Brian Christiansen for nylig. Ikke en personlig berigelse, men et økonomisk sponsorat til Outrup Boldklub, som han er formand for.

- Det var Carsten Hansen fra SPAR Købmand Hansen, Henne Strand, der overbragte den gode nyhed. Carsten havde søgt Købmandsfonden KFI om penge til klubben. Og de falder et tørt sted, indrømmer Brian.

Outrup Boldklub er ligesom så mange andre foreninger hårdt ramt på økonomien som følge af coronanedlukninger.

- Vi har 100 medlemmer, og i bestyrelsen besluttede vi, at vi ikke ville opkræve kontingent for foråret 2020. Til gengæld betød det et stort hul i budgettet. Med sponsoratet kan vi nu dække det indtægtstab, og så bliver der også råd til nye fodboldmål, som har været på ønskelisten i længere tid, fortæller Brian Christiansen.

Annonce

Støtte til de frivillige

Også købmand Carsten Hansen glæder sig over at kunne hjælpe lokalt. Han bor selv i Outrup, og sønnen Simon på 10 har spillet fodbold i klubben, siden han var tre år gammel. SPAR Købmand Hansen er i forvejen sponsor for Outrup Boldklub, og dette særlige sponsorat kommer fra Købmandsfonden KFI, der har afsat ti millioner kroner, som frie købmænd over hele landet kan søge om til lokale foreninger.

- Jeg er glad på klubbens vegne. Vi skal gøre alt, hvad vi kan for at støtte de frivillige i foreningerne, for de gør et fantastisk stykke arbejde. Og så er jeg stolt af, at vi købmænd har en pulje, der har afsat forholdsvis mange midler til netop dette formål, lød kommentaren fra Carsten Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce