Annonce
Ugeavisen Varde

600 hjemmeværnssoldater tog på sommerlejr i Nymindegab

Forsyningsbefalingmand Allan Axelsen modtog et legat på 15.000 kroner af den kommiterede for Hjemmeværnet, Søren Espersen (DF). PR-foto
Annonce

Nymindegab: 600 hjemmeværnssoldater deltog, da Hjemmeværnsskolen holdt det årlige sommerkursus. Det er en ny rekord. Deltagerne var ikke kun danske – 40 deltagere fra USA og 26 deltagere fra øvrige lande deltog.

Det var derfor en tilfreds chef for Hjemmeværnskolen, Jens Sund, der åbnede den sidste dag på årets sommerkursus på Flagpladsen, hvor alle mødtes hver morgen klokken 7.45 til flagparade.

Årets sommerkursus på Hjemmeværnsskolen bød også på to besøg. Chefen for Hjemmeværnet, Jens Garly, og folketingsmedlem Søren Espersens (DF) var forbi skolens sommerkursus. Søren Espersen holdt et foredrag. Efter foredraget uddelte han et legat på 15.000 kroner fra Hjemmeværnsfonden, som selv er formand for.

Legatet gik til forsyningsbefalingmand Allan Axelsen, som var kommet til skade under tjeneste. På trods af sin skade har han aldrig meldt fra til kurser og altid mødt op i godt humør, hvilket var grunden til, at han blev belønnet med legatet.

Jens Sund taler ved den afsluttende flagdag. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

25 års jubilæum

Annonce