Annonce
Ugeavisen Varde

7-kanten har coronafri kostumer klar til udlejning

7-kantens systueleder, Agnethe Vestergård Pedersen, glæder sig til at åbne op for udlejningen igen. - Det er hver onsdag fra 18.30 til 21 – og der er masser af håndsprit, tilføjer hun. PR-foto
Annonce

Janderup: Selv om der endnu ikke er gang i de store temafester, så kan man jo godt overraske med fest, farver og sjov udklædning.

- Vi har netop genåbnet vores kostumeafdeling, der er leveringsdygtig i så godt som alt til faget hørende. Blandt meget andet: smukke lange kjoler, tyrolerkostumer, kjole og hvidt og ikke at forglemme en større ”dyrepark” med både grise-, bjørne og girafkostumer. Vi overholder selvfølgelig Sundhedsstyrelsens råd om hygiejne, og hvis der kommer alt for mange på én gang, så har vi et ekstra lokale, hvor man kan fordrive ventetiden med at kigge på billeder og plakater fra tidligere sommerspil og forestillinger, fortæller 7-kantens PR- og marketing manager Ole Fredslund Gudmundsen.

I forhold til kostumerne så bliver de altid renset og vasket efter hver udlejning, så udover at fjerne spindelvæv i udlejningslokalerne, fordi kostumeafdelingen har været coronalukket siden foråret, har det ikke krævet de store ressourcer at åbne op for afdelingen, hvor du kan blive væk i muligheder.

- Nu, hvor man må være lidt flere sammen, kan vi mærke, at efterspørgslen på kostumer er steget. Desuden åbner vi teatersæsonen for børne- og ungdomshold, samt de der skal være med i forestillingen ”Pippi Langstrømpe fejrer jul”, der har premiere i Smedeværkstedet den 5. december, fortæller Ole Gudmundsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

25 års jubilæum

Annonce