Annonce
Ugeavisen Varde

7-kanten modtager coronastøtte fra Bangkok

Det er ikke kun hundene i Fyrtøjet, der har penge på kistebunden. Nu har 7-kanten også modtaget et stort beløb af en støttefond i Thailand. PR-foto
En særligt oprettet COVID-19 støttefond giver 5.000 US dollars til teaterforeningen 7-kanten.
Annonce

Janderup: FiberVisions’ moderselskab, Indorama Ventures Public Company Limited (forkortet IVL) har taget initiativ til at oprette en COVID-19 støttefond, som også IVL-medarbejderne har bidraget til.

De mange produktionsvirksomheder, som FiberVisions altså er en del af, kunne hver især foreslå forskellige, lokale projekter, som skulle opfylde visse kriterier, blandt andet skulle støtten ydes for at afbøde de skader, som COVID-19 udbruddet har medført for lokalsamfundene i de geografiske områder, hvor IVL driver virksomhed.

- FiberVisions havde indstillet 7-kanten til en donation, og at IVL ovenikøbet besluttede at give hele 5.000 amerikanske dollar til foreningen er vi meget taknemmelige for. Pengene falder på et tørt sted efter udsættelsen af Varde Sommerspil og alle de øvrige aktiviteter, der skulle have fundet sted i vores jubilæumsår, siger 7-kantens formand, Inge Vad Wodskou i en pressemeddelelse.

Group CEO og hovedaktionær Mr. Aloke Lohia, Indorama Ventures Public Company Limited har støttet 7-kanten med 5.000 amerikanske dollar. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce